Denizli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına bastı

BÜYÜKŞEHİR BLD 23.02.2024 - 13:14, Güncelleme: 23.02.2024 - 13:14 1743+ kez okundu.
 

Denizli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına bastı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitinginde kendilerini yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Zolan, “Çıkmış olduğumuz bu yolda hedeflerimize ayrı gayrıya düşmeden omuz omuza ulaşacağız. Bugüne kadar Denizli’mizde ne yaptıysak birlikte başardık” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen mitingle ilgili teşekkür mesajı yayımladı. Resmi rakamlara göre 75 bin kişinin katılım sağladığı buluşmada mutluluk ve coşkuyu hep beraber yaşadıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her ziyaretinin kente ayrı bir güzellik ve kazanım getirdiğini ifade ederek Denizli’ye verdiği destek ve katkılar için kendisine şükranlarını sunan Başkan Zolan, kendilerini yalnız bırakmayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına basan onbinlerce vatandaşa teşekkür etti. Alanı dolduran onbinlere de seslenen Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan yeşil alanlara, spor tesislerinden kültür merkezlerine, sosyal belediyecilikten enerji yatırımlarına, tarımdan sanata Denizli halkının tüm ihtiyaçlarına yanıt vermek için gayret ettiklerini anlattı. Güler yüzle hizmete devam Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Yapılamaz, zor, hayal denilen pek çok işleri birlikte başardık. Çıkmış olduğumuz bu yolda hedeflerimize ayrı gayrıya düşmeden omuz omuza ulaşacağız. Bugüne kadar Denizli’mizde ne yaptıysak birlikte başardık. Biz kimseyi görmezden gelmedik, birçok hizmetler yaptık. Sizlerle birlikte gönül belediyeciliği yaptık. İnşallah bundan sonra da hep birlikte güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Bugüne kadar kimseyi ayırmadık. O, bu, şu demeden herkesin belediye başkanı olduk. Allah’ın izniyle güler yüzle hizmete devam edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitinginde kendilerini yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Zolan, “Çıkmış olduğumuz bu yolda hedeflerimize ayrı gayrıya düşmeden omuz omuza ulaşacağız. Bugüne kadar Denizli’mizde ne yaptıysak birlikte başardık” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen mitingle ilgili teşekkür mesajı yayımladı. Resmi rakamlara göre 75 bin kişinin katılım sağladığı buluşmada mutluluk ve coşkuyu hep beraber yaşadıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her ziyaretinin kente ayrı bir güzellik ve kazanım getirdiğini ifade ederek Denizli’ye verdiği destek ve katkılar için kendisine şükranlarını sunan Başkan Zolan, kendilerini yalnız bırakmayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına basan onbinlerce vatandaşa teşekkür etti. Alanı dolduran onbinlere de seslenen Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan yeşil alanlara, spor tesislerinden kültür merkezlerine, sosyal belediyecilikten enerji yatırımlarına, tarımdan sanata Denizli halkının tüm ihtiyaçlarına yanıt vermek için gayret ettiklerini anlattı.

Güler yüzle hizmete devam

Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Yapılamaz, zor, hayal denilen pek çok işleri birlikte başardık. Çıkmış olduğumuz bu yolda hedeflerimize ayrı gayrıya düşmeden omuz omuza ulaşacağız. Bugüne kadar Denizli’mizde ne yaptıysak birlikte başardık. Biz kimseyi görmezden gelmedik, birçok hizmetler yaptık. Sizlerle birlikte gönül belediyeciliği yaptık. İnşallah bundan sonra da hep birlikte güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Bugüne kadar kimseyi ayırmadık. O, bu, şu demeden herkesin belediye başkanı olduk. Allah’ın izniyle güler yüzle hizmete devam edeceğiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.