DENİZLİLİ BAŞKANDAN OTURMA EYLEMİ...

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2018 - 11:48, Güncelleme: 26.06.2018 - 13:51 3645+ kez okundu.
 

DENİZLİLİ BAŞKANDAN OTURMA EYLEMİ...

24 Haziran seçimlerinin tamamlamasının ardından CHP kanadında seçim sonuçlarına tepkiler gelmeye devam ederken yaşanan kriz Denizli'ye sıçradı.
Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılan CHP'de sular durulmuyor. Seçim sonuçları ile başlayan kriz, CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Hakan Imırgı'nın parti genel merkezi önünde başlattığı oturma eylemi ile Denizli'ye de sıçramış durumda. CHP Genel Başkanının istifa etmesini isteyen Imırgı, parti genel merkez binası önünde 24 saatlik bir oturma eylemi başlattığını sosyal medya hesabından duyurdu. Imırgı, bir kağıda yazdığı, "Bu bir isyanın dile getirilişidir. 24 saatlik oturma eylemimiz başlamıştır." sözleri ile eylemini sürdürüyor. Bu eylem hakkında CHP Denizli İl Başkanlığı'nın bilgisinin olup olmadığı ise merak konusu oldu.  ÖZGÜR ÖZEL BİLGİ ALIP BİNAYA GİRDİ Öte yandan oturma eylemi yapan grup, parti yetkilileri tarafından ikna edilmeye çalışılırken, o sırada genel merkeze gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Kılıçdaroğlu’nun koruma polislerinden bilgi alarak parti binasına giriş yaptı. Grubun oturma eylemi ise sürüyor.
24 Haziran seçimlerinin tamamlamasının ardından CHP kanadında seçim sonuçlarına tepkiler gelmeye devam ederken yaşanan kriz Denizli'ye sıçradı.

Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılan CHP'de sular durulmuyor. Seçim sonuçları ile başlayan kriz, CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Hakan Imırgı'nın parti genel merkezi önünde başlattığı oturma eylemi ile Denizli'ye de sıçramış durumda. CHP Genel Başkanının istifa etmesini isteyen Imırgı, parti genel merkez binası önünde 24 saatlik bir oturma eylemi başlattığını sosyal medya hesabından duyurdu. Imırgı, bir kağıda yazdığı, "Bu bir isyanın dile getirilişidir. 24 saatlik oturma eylemimiz başlamıştır." sözleri ile eylemini sürdürüyor. Bu eylem hakkında CHP Denizli İl Başkanlığı'nın bilgisinin olup olmadığı ise merak konusu oldu. 

ÖZGÜR ÖZEL BİLGİ ALIP BİNAYA GİRDİ

Öte yandan oturma eylemi yapan grup, parti yetkilileri tarafından ikna edilmeye çalışılırken, o sırada genel merkeze gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Kılıçdaroğlu’nun koruma polislerinden bilgi alarak parti binasına giriş yaptı. Grubun oturma eylemi ise sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.