PEKDEMİR’DEN KÜÇÜK ESNAFA BÜYÜK DESTEK

DENİZLİ SİYASET 21.02.2024 - 18:06, Güncelleme: 21.02.2024 - 18:06 1910+ kez okundu.
 

PEKDEMİR’DEN KÜÇÜK ESNAFA BÜYÜK DESTEK

Kentin iş ve siyaset dünyasındaki marka isimlerinden Halil Pekdemir’in seçim maratonu tüm hızıyla sürüyor. AK Partili Halil Pekdemir’in seçim çalışmalarında en çok çaldığı kapılardan biri de küçük esnaf. Pamukkale Belediyesi’ndeki bayrak devrinin ardından ilçe esnafını ilgilendiren pek çok proje hizmete sunulacak.
HABER MERKEZİ Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta görevi Avni Örki’den teslim almaya hazırlanan adayı AK Partili Halil Pekdemir, Pamukkale’yi mahalle mahalle gezip projelerini anlatıyor. Ev ziyaretleri ve sokak gezilerinin yanı sıra önemli etkinlik ve toplantılara da katılan Pekdemir, kah bir iş adamı derneğinin konuğu oluyor kah küçük esnafın kapısını çalıyor. Pekdemir, kısa süre sonra açıklanacak ve Pamukkale’yi yeni bir vizyona taşıyacak önemli projeleri hakkında tüyolar da vermeye başladı. Gezilerinde özellikle küçük esnaf ziyaretlerine önem veren Pekdemir, küçük esnafı destekleyecek çok sayıda projenin hazırlandığını dile getirdi. ÖNCELİKLİ KESİMLERİMİZİN ARASINDA Pamukkale Belediyesi’nin kurulduğu ilk günden bu yana esnafa olan desteklerinin yeni dönemde ciddi seviyede arttırılacağını dile getiren Pekdemir, “Biz her mahalleye eşit hizmet götüreceğimizi dile getiriyoruz ancak bizim için pozitif ayrıcalığı olan bazı meslek grupları var. Orlardan biri de mahallelerimizin can damarı küçük esnaf. Küçük esnaflıktan bugünlere ulaşan biri olarak onların derdini en iyi ben anlarım. Bu nedenle çok güzel projeler hazırladık. Küçük esnaf yeni dönemde en fazla destekleyeceğimiz meslek kesimlerinden biri olacak” diye konuştu. Pekdemir, esnafla ilgili projelerin diğer önemli projelerle birlikte kısa süre sonra tüm detaylarıyla açıklanacağını söyledi. BOYNUMUN BORCU Gerçek belediyecilikte işin erbabı AK Parti’nin saflarında yürüdüğü bu önemli yolculukta esnaflık konusundaki tecrübelerini göreve gelir gelmez sahaya yansıtacağını dile getiren Pekdemir, “İşi erbabına bırakın. Gerçek belediyeciliğin Türkiye’deki erbabı AK Parti. Yerel hizmetler konusunda İl Genel Meclisi Başkanlığım döneminde yaptıklarımı da çok yakından biliyorsunuz. Şimdi içinden geldiğim esnaf için hizmet etmek, onlara büyük destekler vermek boynumun borcu” diye konuştu.
Kentin iş ve siyaset dünyasındaki marka isimlerinden Halil Pekdemir’in seçim maratonu tüm hızıyla sürüyor. AK Partili Halil Pekdemir’in seçim çalışmalarında en çok çaldığı kapılardan biri de küçük esnaf. Pamukkale Belediyesi’ndeki bayrak devrinin ardından ilçe esnafını ilgilendiren pek çok proje hizmete sunulacak.

HABER MERKEZİ

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta görevi Avni Örki’den teslim almaya hazırlanan adayı AK Partili Halil Pekdemir, Pamukkale’yi mahalle mahalle gezip projelerini anlatıyor. Ev ziyaretleri ve sokak gezilerinin yanı sıra önemli etkinlik ve toplantılara da katılan Pekdemir, kah bir iş adamı derneğinin konuğu oluyor kah küçük esnafın kapısını çalıyor.

Pekdemir, kısa süre sonra açıklanacak ve Pamukkale’yi yeni bir vizyona taşıyacak önemli projeleri hakkında tüyolar da vermeye başladı. Gezilerinde özellikle küçük esnaf ziyaretlerine önem veren Pekdemir, küçük esnafı destekleyecek çok sayıda projenin hazırlandığını dile getirdi.

ÖNCELİKLİ KESİMLERİMİZİN ARASINDA

Pamukkale Belediyesi’nin kurulduğu ilk günden bu yana esnafa olan desteklerinin yeni dönemde ciddi seviyede arttırılacağını dile getiren Pekdemir, “Biz her mahalleye eşit hizmet götüreceğimizi dile getiriyoruz ancak bizim için pozitif ayrıcalığı olan bazı meslek grupları var. Orlardan biri de mahallelerimizin can damarı küçük esnaf. Küçük esnaflıktan bugünlere ulaşan biri olarak onların derdini en iyi ben anlarım. Bu nedenle çok güzel projeler hazırladık. Küçük esnaf yeni dönemde en fazla destekleyeceğimiz meslek kesimlerinden biri olacak” diye konuştu. Pekdemir, esnafla ilgili projelerin diğer önemli projelerle birlikte kısa süre sonra tüm detaylarıyla açıklanacağını söyledi.

BOYNUMUN BORCU

Gerçek belediyecilikte işin erbabı AK Parti’nin saflarında yürüdüğü bu önemli yolculukta esnaflık konusundaki tecrübelerini göreve gelir gelmez sahaya yansıtacağını dile getiren Pekdemir, “İşi erbabına bırakın. Gerçek belediyeciliğin Türkiye’deki erbabı AK Parti. Yerel hizmetler konusunda İl Genel Meclisi Başkanlığım döneminde yaptıklarımı da çok yakından biliyorsunuz. Şimdi içinden geldiğim esnaf için hizmet etmek, onlara büyük destekler vermek boynumun borcu” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.