BBP Genel Başkanı Destici’den Başkan Zolan’a ziyaret

BÜYÜKŞEHİR BLD 02.10.2023 - 22:26, Güncelleme: 02.10.2023 - 22:26 3412+ kez okundu.
 

BBP Genel Başkanı Destici’den Başkan Zolan’a ziyaret

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli’yi ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını çok beğendiklerini belirten Destici, “Denizli’yi ve sizleri çok seviyoruz. Çalışkanlığınız, kişiliğiniz ve başarılı çalışmalarınız nedeniyle sizleri tebrik ediyorum” dedi.
Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan, Genel Başkan Destici’yi karşılamasının ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen kentin değerlerini anlattı. Yatağan Palası, Yeşilyuva ayakkabıcılığı ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserlerle kentle özdeşleşmiş değerlerden bahseden Başkan Zolan, burada bulunan Denizli Sancağının tarihini anlattı. 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığını kaydeden Başkan Zolan, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Denizli Kayak Merkezi, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, alt ve üst yapı gibi yatırımlardan bahsetti. “Denizli’yi ve sizleri çok seviyoruz” Başkan Zolan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Destici’ye kendilerine verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. BBP genel Başkanı Mustafa Destici ise, Denizli’yi ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını çok beğendiklerini belirterek, “Denizli’yi ve sizleri çok seviyoruz. Çalışkanlığınız, kişiliğiniz ve başarılı çalışmalarınız nedeniyle sizleri ve kıymetli ekibinizi tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Zolan, BBP Genel Başkanı Destici’ye günün anısına hediye takdim ederken daha sonra hep birlikte 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan Denizli'nin simgesi cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğraf çektirdi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli’yi ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını çok beğendiklerini belirten Destici, “Denizli’yi ve sizleri çok seviyoruz. Çalışkanlığınız, kişiliğiniz ve başarılı çalışmalarınız nedeniyle sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan, Genel Başkan Destici’yi karşılamasının ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen kentin değerlerini anlattı. Yatağan Palası, Yeşilyuva ayakkabıcılığı ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserlerle kentle özdeşleşmiş değerlerden bahseden Başkan Zolan, burada bulunan Denizli Sancağının tarihini anlattı. 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığını kaydeden Başkan Zolan, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Denizli Kayak Merkezi, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, alt ve üst yapı gibi yatırımlardan bahsetti.

“Denizli’yi ve sizleri çok seviyoruz”

Başkan Zolan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Destici’ye kendilerine verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. BBP genel Başkanı Mustafa Destici ise, Denizli’yi ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını çok beğendiklerini belirterek, “Denizli’yi ve sizleri çok seviyoruz. Çalışkanlığınız, kişiliğiniz ve başarılı çalışmalarınız nedeniyle sizleri ve kıymetli ekibinizi tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Zolan, BBP Genel Başkanı Destici’ye günün anısına hediye takdim ederken daha sonra hep birlikte 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan Denizli'nin simgesi cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğraf çektirdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.