DENİZLİ UĞUR OKULLARI GİRİŞİMCİLERE ÖNEM VERİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2019 - 11:07, Güncelleme: 12.03.2019 - 11:07 4215+ kez okundu.
 

DENİZLİ UĞUR OKULLARI GİRİŞİMCİLERE ÖNEM VERİYOR

Denizli Uğur Okulları 12. sınıflardan girişimci 10 öğrencisini her yıl düzenlenen "Global Business Forum" proğramıiçin İzmir'e gönderdi.
Genç girişimciler, enerji ve inovasyon, dijital dünyada oyun, yeni medya ve güncel trentler konulu seminer ve etkinliklere katılarak dijital dünyanın önemli temsilcileri olma yolunda ilerlediler. Denizli Uğur Okulları Kampür Müdürü Gülden ÖZKÖK dijital dönüşüm, teknolojinin kullanımı ve bilinçli bireyler yetiştirilmesi konusunda öğrencilerini bu tür programlara göndererek geliştirip, teşvik ettiklerini belirtti. Sektörel anlamda, ülkelerin uluslararası teknolojik ve kültürel farklılıklarından, iletişim kopukluklarından kaynaklanan uzlaşmazlıkların ancak iyi eğitilmiş, iş dünyasıyla entegre olmuş vasıflı nesillerle aşılabileceğini belirten ÖZKÖK öğrencilerini bu donanımlarla yetiştirdiklerini söyledi. Denizli Uğur Okulları'nın 10 girişimci öğrencisinin gittiği Forum'a Kanal D haber koordinatörü, İntel genel müdür yardımcısı, Webtures CEO'su, Alaeko Holding stratejik planlama müdürü, DEİK Yeni Zelanda iş konseyi başkanı, Alpina Türkiye İsviçre bölge başkanı ve bir çok akademisyen konuşmacı olarak katıldı.  
Denizli Uğur Okulları 12. sınıflardan girişimci 10 öğrencisini her yıl düzenlenen "Global Business Forum" proğramıiçin İzmir'e gönderdi.

Genç girişimciler, enerji ve inovasyon, dijital dünyada oyun, yeni medya ve güncel trentler konulu seminer ve etkinliklere katılarak dijital dünyanın önemli temsilcileri olma yolunda ilerlediler. Denizli Uğur Okulları Kampür Müdürü Gülden ÖZKÖK dijital dönüşüm, teknolojinin kullanımı ve bilinçli bireyler yetiştirilmesi konusunda öğrencilerini bu tür programlara göndererek geliştirip, teşvik ettiklerini belirtti. Sektörel anlamda, ülkelerin uluslararası teknolojik ve kültürel farklılıklarından, iletişim kopukluklarından kaynaklanan uzlaşmazlıkların ancak iyi eğitilmiş, iş dünyasıyla entegre olmuş vasıflı nesillerle aşılabileceğini belirten ÖZKÖK öğrencilerini bu donanımlarla yetiştirdiklerini söyledi.

Denizli Uğur Okulları'nın 10 girişimci öğrencisinin gittiği Forum'a Kanal D haber koordinatörü, İntel genel müdür yardımcısı, Webtures CEO'su, Alaeko Holding stratejik planlama müdürü, DEİK Yeni Zelanda iş konseyi başkanı, Alpina Türkiye İsviçre bölge başkanı ve bir çok akademisyen konuşmacı olarak katıldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.