DENİZLİM DERNEĞİ AŞURE ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

DENİZLİ GÜNCEL 02.10.2023 - 23:12, Güncelleme: 02.10.2023 - 23:12 3537+ kez okundu.
 

DENİZLİM DERNEĞİ AŞURE ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Ankara’daki Denizlililerin buluşma noktası Denizlim Derneği yeni dönemini gelenekselleşen aşure etkinliği ile açtı. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik dernek merkezinde gerçekleşti.
Etkinliğe; TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Sema Silkin Ün, İstanbul Milletvekili Nurettin Alan, Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 23. 24. ve 25. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, 26. Dönem Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ile birçok Denizlili bürokrat, çalışan ve Ankara’da eğitim gören gençler katıldı. Etkinliğin açılışında Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan, İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleşen terör saldırısını şiddetle lanetlediklerini, yaralanan kahraman polislerimize acil şifalar dilediklerini belirterek konuşmasına başladı. Başkan Keysan, birlik beraberliğin, paylaşmanın ve bereketin sembolü olan aşurenin tıpkı bizler gibi farklılıkları bir araya getirdiğini ifade ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Mustafa Keysan, aşure etkinliklerinin artık sembolleşerek her sene yeni dönem açılışı etkinliklerine vesile olduğunu hatırlattı. Üniversite dönemlerinin yeni açılması nedeniyle derneğe yeni katılan dostlara ve özellikle gençlere hoş geldiniz dileklerini sunan Keysan, Dernek çalışmalarında en önemli yeri gençlerin kapladığını hatırlattı. Mustafa Keysan, dernek merkezinin özellikle sınav dönemlerinde kütüphanesi, çayı ve çorbasıyla gençler için ideal bir çalışma ortamı sunduğunu ifade etti. Derneğin, kurulduğu günden bu yana gençlerin yanında olduğunu dile getiren Keysan, önceki dönem genç ekibimiz içerisinde yer alan ve bugün birçok başarısıyla gurur duyduğumuz isimlerin yetişmesinde küçük de olsa katkı sunabilmenin gururunu paylaştıklarını söyledi. Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizi, bürokratlarımızı bir araya getirmek ve Denizli ile Ankara arasında bir köprü kurmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Keysan, geleneksel hale gelen Özay Gönlüm’ü Anma Denizli Kültür Sanat Geceleri, Meslek Buluşmaları, Meserret Sohbetleri ve sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile bu köprüyü daha da güçlendirmeye çalıştıklarını ifade etti. Sonrasında Milletvekilleri ve Denizlili hemşehriler söz alarak bir araya gelmekten duydukları mutluluğu ifade ederek, birlik ve beraberliğin katlanarak sürmesi temennisi vurgulandı. Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın ninenin mektubu okuması ile koyulaşan sohbet ortamı, Denizlililerin aşurelerini ve sohbetlerini paylaşarak özlem giderdikleri keyifli bir etkinlik olarak devam etti. Program yeniden buluşma temennisiyle son buldu.
Ankara’daki Denizlililerin buluşma noktası Denizlim Derneği yeni dönemini gelenekselleşen aşure etkinliği ile açtı. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik dernek merkezinde gerçekleşti.

Etkinliğe; TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Sema Silkin Ün, İstanbul Milletvekili Nurettin Alan, Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 23. 24. ve 25. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, 26. Dönem Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ile birçok Denizlili bürokrat, çalışan ve Ankara’da eğitim gören gençler katıldı.

Etkinliğin açılışında Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan, İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleşen terör saldırısını şiddetle lanetlediklerini, yaralanan kahraman polislerimize acil şifalar dilediklerini belirterek konuşmasına başladı.

Başkan Keysan, birlik beraberliğin, paylaşmanın ve bereketin sembolü olan aşurenin tıpkı bizler gibi farklılıkları bir araya getirdiğini ifade ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Mustafa Keysan, aşure etkinliklerinin artık sembolleşerek her sene yeni dönem açılışı etkinliklerine vesile olduğunu hatırlattı.

Üniversite dönemlerinin yeni açılması nedeniyle derneğe yeni katılan dostlara ve özellikle gençlere hoş geldiniz dileklerini sunan Keysan, Dernek çalışmalarında en önemli yeri gençlerin kapladığını hatırlattı. Mustafa Keysan, dernek merkezinin özellikle sınav dönemlerinde kütüphanesi, çayı ve çorbasıyla gençler için ideal bir çalışma ortamı sunduğunu ifade etti. Derneğin, kurulduğu günden bu yana gençlerin yanında olduğunu dile getiren Keysan, önceki dönem genç ekibimiz içerisinde yer alan ve bugün birçok başarısıyla gurur duyduğumuz isimlerin yetişmesinde küçük de olsa katkı sunabilmenin gururunu paylaştıklarını söyledi.

Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizi, bürokratlarımızı bir araya getirmek ve Denizli ile Ankara arasında bir köprü kurmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Keysan, geleneksel hale gelen Özay Gönlüm’ü Anma Denizli Kültür Sanat Geceleri, Meslek Buluşmaları, Meserret Sohbetleri ve sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile bu köprüyü daha da güçlendirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Sonrasında Milletvekilleri ve Denizlili hemşehriler söz alarak bir araya gelmekten duydukları mutluluğu ifade ederek, birlik ve beraberliğin katlanarak sürmesi temennisi vurgulandı.

Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın ninenin mektubu okuması ile koyulaşan sohbet ortamı, Denizlililerin aşurelerini ve sohbetlerini paylaşarak özlem giderdikleri keyifli bir etkinlik olarak devam etti. Program yeniden buluşma temennisiyle son buldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.