Merkezefendi’de çocuklar karne şenliğinde eğlenecek

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 13:04, Güncelleme: 19.01.2024 - 11:32 2172+ kez okundu.
 

Merkezefendi’de çocuklar karne şenliğinde eğlenecek

Merkezefendi’de çocuklar karne şenliğinde eğlenecek
Merkezefendi Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin yarıyılını tamamlayarak karnelerini alacak olan öğrenciler için karne şenliği düzenleyecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Birbirinden güzel etkinliklerin olacağı karne şenliğimize tüm çocuklarımızı davet ediyorum” dedi.Öğrencilere karne hediyesi olarak çeşitli etkinlikler düzenleyen Merkezefendi Belediyesi faaliyetlerine devam ediyor. Karnelerini alan minikler, 20 Ocak Cumartesi, 21 Ocak Pazar ve 24 Ocak Çarşamba günü saat 13.00’de gerçekleştirilecek şenlikte; müzik, dans, oyun ve eğlenceye doyacak. Etkinlikler kapsamında müzisyen Onur Erol, çocuk şarkılarından oluşan konser vererek ’Obur ile Geveze Define Peşinde’ adlı tiyatro oyunu ile danslar, boyama, maskotlar, bubble şov, şişme oyun grupları, karaoke, sihirbazlık gösterileri, maskotlu dans gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri yapılacak. Çocuklara gün boyu pamuk şeker ikramları ve çeşitli hediyeler verilecek.20 Ocak Cumartesi günü ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ isimli çocuk tiyatrosu 13.00 ve 17.00 saatlerinde 2 seans oynanacak. Çocukların eğlence dolu bir gün geçireceği etkinliklerin ardından müzisyen Onur Erol saat 14.30’da Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bulunan Servergazi Salonu’nda sahne alarak çocuk şarkılarından oluşan bir konser verecek. 21 Ocak Pazar günü 13.00’de karaoke, 14.00’de maskotlu dans gösterisi ve saat 16.00’da Nermin Kanmış ve Dilek Taşkın ile Çocuk Oyunları sahne alacak. 24 Ocak Çarşamba günü ise ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ isimli çocuk tiyatrosu 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde 3 seans oynanacak. Saat 16.00’da ise sihirbazlık gösterisi gerçekleştirilecek.“Çocuklarımız eğlence dolu bir gün geçirecek”Çocukların tatildeki boş zamanını faydalı aktiviteler ile geçirmelerini önemsediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için kültürel ve sanatsal etkinlikleri gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, eğitim hayatlarına katkıda bulunmak ve onlara aydınlık bir gelecek bırakmak için birçok hizmet gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımıza yarıyıl tatilinde üç gün sürecek ‘Karne Şenliği’ etkinliğimizi düzenleyerek hep birlikte eğlenmek ve onlara moral olmak istiyoruz. Tüm öğrencilerimizi şimdiden karnelerindeki notlarından dolayı kutluyor, birbirinden güzel tiyatro gösterilerinin ve pek çok etkinliklerin yer alacağı karne şenliğimize tüm çocuklarımızı davet ediyorum” diye konuştu.
Merkezefendi’de çocuklar karne şenliğinde eğlenecek
Merkezefendi Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin yarıyılını tamamlayarak karnelerini alacak olan öğrenciler için karne şenliği düzenleyecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Birbirinden güzel etkinliklerin olacağı karne şenliğimize tüm çocuklarımızı davet ediyorum” dedi.

Öğrencilere karne hediyesi olarak çeşitli etkinlikler düzenleyen Merkezefendi Belediyesi faaliyetlerine devam ediyor. Karnelerini alan minikler, 20 Ocak Cumartesi, 21 Ocak Pazar ve 24 Ocak Çarşamba günü saat 13.00’de gerçekleştirilecek şenlikte; müzik, dans, oyun ve eğlenceye doyacak. Etkinlikler kapsamında müzisyen Onur Erol, çocuk şarkılarından oluşan konser vererek ’Obur ile Geveze Define Peşinde’ adlı tiyatro oyunu ile danslar, boyama, maskotlar, bubble şov, şişme oyun grupları, karaoke, sihirbazlık gösterileri, maskotlu dans gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri yapılacak. Çocuklara gün boyu pamuk şeker ikramları ve çeşitli hediyeler verilecek.
20 Ocak Cumartesi günü ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ isimli çocuk tiyatrosu 13.00 ve 17.00 saatlerinde 2 seans oynanacak. Çocukların eğlence dolu bir gün geçireceği etkinliklerin ardından müzisyen Onur Erol saat 14.30’da Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bulunan Servergazi Salonu’nda sahne alarak çocuk şarkılarından oluşan bir konser verecek. 21 Ocak Pazar günü 13.00’de karaoke, 14.00’de maskotlu dans gösterisi ve saat 16.00’da Nermin Kanmış ve Dilek Taşkın ile Çocuk Oyunları sahne alacak. 24 Ocak Çarşamba günü ise ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ isimli çocuk tiyatrosu 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde 3 seans oynanacak. Saat 16.00’da ise sihirbazlık gösterisi gerçekleştirilecek.

“Çocuklarımız eğlence dolu bir gün geçirecek”
Çocukların tatildeki boş zamanını faydalı aktiviteler ile geçirmelerini önemsediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için kültürel ve sanatsal etkinlikleri gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, eğitim hayatlarına katkıda bulunmak ve onlara aydınlık bir gelecek bırakmak için birçok hizmet gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımıza yarıyıl tatilinde üç gün sürecek ‘Karne Şenliği’ etkinliğimizi düzenleyerek hep birlikte eğlenmek ve onlara moral olmak istiyoruz. Tüm öğrencilerimizi şimdiden karnelerindeki notlarından dolayı kutluyor, birbirinden güzel tiyatro gösterilerinin ve pek çok etkinliklerin yer alacağı karne şenliğimize tüm çocuklarımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.