Ekrem Başer, gençlerin gönlünü fethetti

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.03.2024 - 15:08, Güncelleme: 26.03.2024 - 15:08 1381 kez okundu.
 

Ekrem Başer, gençlerin gönlünü fethetti

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in E-Spor Oyunları Merkezi Projesi, hedefi 12’den vurdu. Merkezefendi Kütüphanesi'nin yanına yapılarak, en son teknoloji bilgisayarlar ve yardımcı ekipmanlarla donatılacak olan merkez, gençler tarafından merak ve sabırsızlıkla beklenmeye başlandı.
Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek projesi E-Spor Oyunları Merkezi, gençlerin vazgeçilmez buluşma noktalarından birisi olmaya aday gösteriliyor. Yüksek donanımlı bilgisayarlar ve yardımcı ekipmanlar ile donatılmış oyun alanlarının bulunacağı merkezde ulusal ve uluslararası turnuvalarda düzenlenecek. Başer’in teknik özelliklerde dolu olacak E-Spor Oyunları Merkezi, adeta hedefi tam 12’den vurdu. Ekrem Başer ve ekibi tarafından titizlikle üzerinde durulan proje, gençlerin tüm beklentileri göz önüne alınarak hazırlandı. E-Spor Merkezi, aynı zamanda bir akademi olarak da hizmet verecek. Gençler, merkezde alanında uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alacak ve kendilerini geliştirme şansı da bulabilecekler. Merkezefendi'yi uluslararası platformlarda temsil edecek yetenekli gençler için de bir fırsat sunacak olan bu merkezde, geleceğin yıldızlarının yetişmesi amaçlanıyor. Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in, gençlerin geleceğine yatırım yapmaya yönelik projelerinden sadece birisi olan E-Spor Oyunları Merkezi Projesi, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve gelişmelerine olanak sağlayacak bir adım olarak değerlendiriliyor.  
Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in E-Spor Oyunları Merkezi Projesi, hedefi 12’den vurdu. Merkezefendi Kütüphanesi'nin yanına yapılarak, en son teknoloji bilgisayarlar ve yardımcı ekipmanlarla donatılacak olan merkez, gençler tarafından merak ve sabırsızlıkla beklenmeye başlandı.

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek projesi E-Spor Oyunları Merkezi, gençlerin vazgeçilmez buluşma noktalarından birisi olmaya aday gösteriliyor. Yüksek donanımlı bilgisayarlar ve yardımcı ekipmanlar ile donatılmış oyun alanlarının bulunacağı merkezde ulusal ve uluslararası turnuvalarda düzenlenecek. Başer’in teknik özelliklerde dolu olacak E-Spor Oyunları Merkezi, adeta hedefi tam 12’den vurdu.

Ekrem Başer ve ekibi tarafından titizlikle üzerinde durulan proje, gençlerin tüm beklentileri göz önüne alınarak hazırlandı. E-Spor Merkezi, aynı zamanda bir akademi olarak da hizmet verecek. Gençler, merkezde alanında uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alacak ve kendilerini geliştirme şansı da bulabilecekler. Merkezefendi'yi uluslararası platformlarda temsil edecek yetenekli gençler için de bir fırsat sunacak olan bu merkezde, geleceğin yıldızlarının yetişmesi amaçlanıyor.

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in, gençlerin geleceğine yatırım yapmaya yönelik projelerinden sadece birisi olan E-Spor Oyunları Merkezi Projesi, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve gelişmelerine olanak sağlayacak bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.