Denizli'den kısa kısa

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2018 - 11:36, Güncelleme: 15.08.2018 - 11:36 3162+ kez okundu.
 

Denizli'den kısa kısa

Denizli'den kısa kısa...
  DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KOSGEB iş birliğiyle düzenlenen girişimcilik eğitimi tamamlandı. Eğitim kapsamında kendi işini kurmak isteyen kadınlara yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılan 40 girişimci kadına sertifikaları verildi. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, sertifika töreninde yaptığı konuşmada eğitime katılan kursiyerleri kutlayarak, "Almış olduğunuz bu sertifikalar hayatınıza bir renk katacak, hayatı planlama anlamında sizlere moral ve motivasyon olacak." dedi. Değirmenci, KOSGEB ile birlikte 3'üncüsü düzenlenen girişimcilik kurslarının kendi işini kurmak isteyen kadınlara umut ve özgüven aşıladığını kaydetti. - Rahvan at yarışları Denizli'nin Tavas ilçesinde 6. Geleneksel Kızılca Mahallesi Rahvan At Yarışları düzenlendi. Kızılca Mahallesi'nde düzenlenen yarışlara 10 ilden 98 sporcu katıldı. Yarışları çevre il ve ilçelerden gelen 5 bin kişi izledi. Tavas Belediye Başkanı, yarışlarla ilgili yaptığı açıklamada,Tavas Belediyesi olarak geleneksel değerlere sahip çıktıklarını söyledi. Yarışların oldukça iddialı geçmesinden mutluluk duyduklarını belirten Başkan Akyol, "Atalarımızın yaşantı biçimi olan göçebe hayatta en önemli unsurların başında at gelmektedir. Bizler günümüzde bu kültürün yaşatılmasını arzuluyoruz. Osmanlı'dan beri yapılan önemli bir spor dalı olan bu yarışları düzenleyerek binlerce kişiye bu coşkuyu yaşattırmaya çalışıyoruz." dedi. 
Denizli'den kısa kısa...

 

DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KOSGEB iş birliğiyle düzenlenen girişimcilik eğitimi tamamlandı.

Eğitim kapsamında kendi işini kurmak isteyen kadınlara yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılan 40 girişimci kadına sertifikaları verildi.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, sertifika töreninde yaptığı konuşmada eğitime katılan kursiyerleri kutlayarak, "Almış olduğunuz bu sertifikalar hayatınıza bir renk katacak, hayatı planlama anlamında sizlere moral ve motivasyon olacak." dedi.

Değirmenci, KOSGEB ile birlikte 3'üncüsü düzenlenen girişimcilik kurslarının kendi işini kurmak isteyen kadınlara umut ve özgüven aşıladığını kaydetti.

- Rahvan at yarışları

Denizli'nin Tavas ilçesinde 6. Geleneksel Kızılca Mahallesi Rahvan At Yarışları düzenlendi.

Kızılca Mahallesi'nde düzenlenen yarışlara 10 ilden 98 sporcu katıldı. Yarışları çevre il ve ilçelerden gelen 5 bin kişi izledi.

Tavas Belediye Başkanı, yarışlarla ilgili yaptığı açıklamada,Tavas Belediyesi olarak geleneksel değerlere sahip çıktıklarını söyledi.

Yarışların oldukça iddialı geçmesinden mutluluk duyduklarını belirten Başkan Akyol, "Atalarımızın yaşantı biçimi olan göçebe hayatta en önemli unsurların başında at gelmektedir. Bizler günümüzde bu kültürün yaşatılmasını arzuluyoruz. Osmanlı'dan beri yapılan önemli bir spor dalı olan bu yarışları düzenleyerek binlerce kişiye bu coşkuyu yaşattırmaya çalışıyoruz." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.