Dünyaca ünlü Master Şefler Denizli’ye gelecek!

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.03.2024 - 18:10, Güncelleme: 03.03.2024 - 18:10 1727+ kez okundu.
 

Dünyaca ünlü Master Şefler Denizli’ye gelecek!

Denizli’de yerel seçimlerin en renkli adaylarından biri olan Ekrem Başer’in Merkezefendi Gastronomi Sokağı ve Gastronomi Festivali projeleri, dünyanın en ünlü master şeflerini Denizli’de buluşturucak. Tarihi Denizli binalarından oluşacak Gastronomi Sokağı ise dünya mutfaklarını kent insanıyla tanıştırırken, projeler Denizli Kebabı’nın dünya çapında tanınmasını sağlayacak.
Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in Gastronomi Sokağı ve Gastronomi Festivali, Denizli’nin en önemli yatırımları arasına girmeye aday. Cumhur İttifakı Adayı Başer’in vizyon projeleri arasında bulunan bu iki önemli proje, kent turizmine çok farklı bir kulvarda önemli kazanımlar sağlayacak. Denizli Kebabı başta olmak üzere yöre mutfağının öne çıkan lezzetlerinin ulusalarası düzeyde tanıtımının yapılacağı projeler sayesinde Denizli, her yıl dünya çapında tanınmış onlarca master şefi ve influencerları ağırlayacak.   TARİHİ DENİZLİ EVLERİNDEN OLUŞACAK Merkezefendi Gastronomi Sokağı kentin karakteristik mimarisini yansıtan Denizli Evleri’nden oluşacak. Denizli’nin yöresel lezzetleri bu sokakta yerli ve yabancı turistin beğenisine sunulurken, Denizlililer de proje sayesinde dünya mutfaklarıyla tanışacak. Merkezefendi Gastronomi Sokağı, Pamukkale Üniversitesi ve STK’larla işbirliğine gidilerek Denizli’den ulusal ve uluslararası çapta şeflerin çıkması için de bir merkez haline gelecek.  DÜNYACA ÜNLÜ ŞEFLER VE INFLUENCERLAR DENİZLİ’YE GELECEK Her yıl düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Festivali, hem Türkiye’nin hem de başka ülkelerin dünyaca ünlü master şeflerini Denizli’de buluşturacak. Ayrıca etkinliklere sosyal medyanın gastronomi konusunda en popüler fenomenleri davet edilecek. Sosyal medya sayfalarında gastronomi tutkunu milyonlarca takipçisi olan influencerlar, Merkezefendi Gastronomi Sokağı ve yöresel lezzetlerimizi ülkelerine tanıtacak.  
Denizli’de yerel seçimlerin en renkli adaylarından biri olan Ekrem Başer’in Merkezefendi Gastronomi Sokağı ve Gastronomi Festivali projeleri, dünyanın en ünlü master şeflerini Denizli’de buluşturucak. Tarihi Denizli binalarından oluşacak Gastronomi Sokağı ise dünya mutfaklarını kent insanıyla tanıştırırken, projeler Denizli Kebabı’nın dünya çapında tanınmasını sağlayacak.

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in Gastronomi Sokağı ve Gastronomi Festivali, Denizli’nin en önemli yatırımları arasına girmeye aday. Cumhur İttifakı Adayı Başer’in vizyon projeleri arasında bulunan bu iki önemli proje, kent turizmine çok farklı bir kulvarda önemli kazanımlar sağlayacak. Denizli Kebabı başta olmak üzere yöre mutfağının öne çıkan lezzetlerinin ulusalarası düzeyde tanıtımının yapılacağı projeler sayesinde Denizli, her yıl dünya çapında tanınmış onlarca master şefi ve influencerları ağırlayacak.

 

TARİHİ DENİZLİ EVLERİNDEN OLUŞACAK

Merkezefendi Gastronomi Sokağı kentin karakteristik mimarisini yansıtan Denizli Evleri’nden oluşacak. Denizli’nin yöresel lezzetleri bu sokakta yerli ve yabancı turistin beğenisine sunulurken, Denizlililer de proje sayesinde dünya mutfaklarıyla tanışacak. Merkezefendi Gastronomi Sokağı, Pamukkale Üniversitesi ve STK’larla işbirliğine gidilerek Denizli’den ulusal ve uluslararası çapta şeflerin çıkması için de bir merkez haline gelecek.

 DÜNYACA ÜNLÜ ŞEFLER VE INFLUENCERLAR DENİZLİ’YE GELECEK

Her yıl düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Festivali, hem Türkiye’nin hem de başka ülkelerin dünyaca ünlü master şeflerini Denizli’de buluşturacak. Ayrıca etkinliklere sosyal medyanın gastronomi konusunda en popüler fenomenleri davet edilecek. Sosyal medya sayfalarında gastronomi tutkunu milyonlarca takipçisi olan influencerlar, Merkezefendi Gastronomi Sokağı ve yöresel lezzetlerimizi ülkelerine tanıtacak.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.