Pamukkale’ye nefes aldıracak yeşil proje

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.03.2024 - 13:22, Güncelleme: 12.03.2024 - 13:22 1654+ kez okundu.
 

Pamukkale’ye nefes aldıracak yeşil proje

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bölgedeki doğal güzellikleri koruma ve yeşil alanları artırma hedefiyle Gökpınar Mesire Alanı Projesi'ni vatandaşlarla paylaştı. Proje ile Pamukkale, büyük bir yeşil alana ve sağlıklı yaşam alanlara kavuşacak.
Pamukkale Belediye Başkanlığı yarışının güçlü isimlerinden AK Partili Halil Pekdemir, Pamukkale’nin çehresini değiştirecek bir projesini daha açıkladı. Gökpınar Barajı’nın yakınlarında doğal dokuya dokunulmadan planlanan proje ile bölgeye piknik alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolu ve çocuk oyun alanları gibi aktif ve pasif yeşil alanlar düşünülüyor. BÖLGENİN BÜYÜK BİR KISMINA HİTAP EDECEK Spor yapmak isteyenler ve dinlenmek isteyenler için ideal bir ortamın oluşturulacağı bu modern semt parkı Cumhuriyet, Kayıhan, Hürriyet, Fatih, Karakurt, Aktepe, Deliktaş ve Karşıyaka Mahalleleri’ni kapsayacak. Proje, geniş kapsamlılığı sayesinde bölgenin büyük bir kısmına hitap edecek şekilde planlanmış. TURİSTLERE DE HİTAP EDECEK Gökpınar Mesire Alanı Projesi’nin sadece yeşil alana sahip olmakla kalmayacağını, aynı zamanda bölgeye ekonomik katkılar da sağlayacağını söyleyen Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, proje kapsamında alan içinde bulunacak restoranların ve diğer ticari işletmelerin de Pamukkale’yi hem yerli hem de yabancı turistlere hitap edecek cazip bir destinasyon haline getireceğini belirtti. SİMGESEL BİR MEKAN OLACAK Projesini detaylandırarak açıklayan Pekdemir, “Gökpınar Mesire Alanısı Projesi ile daha yaşanabilir bir çevre sağlamak amaçlanıyor. Göreve geldikten sonra bu ve benzeri projelerimiz ile yeşili koruyarak insanların doğayla iç içe vakit geçirmelerini teşvik etmek için önemli çalışmalara imza atmak istiyoruz. Gökpınar Mesire Alanı’nın bölgemizin simgesel mekanlarından birisi olacağına inanıyorum” dedi.  
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bölgedeki doğal güzellikleri koruma ve yeşil alanları artırma hedefiyle Gökpınar Mesire Alanı Projesi'ni vatandaşlarla paylaştı. Proje ile Pamukkale, büyük bir yeşil alana ve sağlıklı yaşam alanlara kavuşacak.

Pamukkale Belediye Başkanlığı yarışının güçlü isimlerinden AK Partili Halil Pekdemir, Pamukkale’nin çehresini değiştirecek bir projesini daha açıkladı. Gökpınar Barajı’nın yakınlarında doğal dokuya dokunulmadan planlanan proje ile bölgeye piknik alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolu ve çocuk oyun alanları gibi aktif ve pasif yeşil alanlar düşünülüyor.

BÖLGENİN BÜYÜK BİR KISMINA HİTAP EDECEK

Spor yapmak isteyenler ve dinlenmek isteyenler için ideal bir ortamın oluşturulacağı bu modern semt parkı Cumhuriyet, Kayıhan, Hürriyet, Fatih, Karakurt, Aktepe, Deliktaş ve Karşıyaka Mahalleleri’ni kapsayacak. Proje, geniş kapsamlılığı sayesinde bölgenin büyük bir kısmına hitap edecek şekilde planlanmış.

TURİSTLERE DE HİTAP EDECEK

Gökpınar Mesire Alanı Projesi’nin sadece yeşil alana sahip olmakla kalmayacağını, aynı zamanda bölgeye ekonomik katkılar da sağlayacağını söyleyen Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, proje kapsamında alan içinde bulunacak restoranların ve diğer ticari işletmelerin de Pamukkale’yi hem yerli hem de yabancı turistlere hitap edecek cazip bir destinasyon haline getireceğini belirtti.

SİMGESEL BİR MEKAN OLACAK

Projesini detaylandırarak açıklayan Pekdemir, “Gökpınar Mesire Alanısı Projesi ile daha yaşanabilir bir çevre sağlamak amaçlanıyor. Göreve geldikten sonra bu ve benzeri projelerimiz ile yeşili koruyarak insanların doğayla iç içe vakit geçirmelerini teşvik etmek için önemli çalışmalara imza atmak istiyoruz. Gökpınar Mesire Alanı’nın bölgemizin simgesel mekanlarından birisi olacağına inanıyorum” dedi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.