Çivril’e yeni bir sağlık merkezi kazandırılıyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2024 - 13:26, Güncelleme: 23.01.2024 - 10:30 2219+ kez okundu.
 

Çivril’e yeni bir sağlık merkezi kazandırılıyor

Çivril’e yeni bir sağlık merkezi kazandırılıyor
Çivril Özdemirci Mahallesinde Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait arsa üzerine, yapımı hayırsever Cevat Bayazit tarafından gerçekleştirilecek olan Aile Sağlığı Merkezi için Denizli Valiliği’nde protokol imzalandı.Protokol imza törenine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve hayırsever Cevat Bayazit katıldı.Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, hayırsever Cevat Bayazit’e teşekkür ederek; “Çivril ilçemiz Özdemirci mahalle sakinlerimize hizmet verecek olan Aile Sağlık Merkezi’nin hayırlı olmasını diliyorum. İlimize kazandırılacak olan sağlık tesisinin yapımını üstlenen Hayırsever Cevat Bayazit’e teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah Denizli’mizde sağlık alanında yapılacak yatırımlara öncü olacaktır” dedi.Ardından Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımına ilişkin protokol Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Hayırsever Cevat Bayazit tarafından imzalandı.
Çivril’e yeni bir sağlık merkezi kazandırılıyor
Çivril Özdemirci Mahallesinde Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait arsa üzerine, yapımı hayırsever Cevat Bayazit tarafından gerçekleştirilecek olan Aile Sağlığı Merkezi için Denizli Valiliği’nde protokol imzalandı.

Protokol imza törenine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve hayırsever Cevat Bayazit katıldı.
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, hayırsever Cevat Bayazit’e teşekkür ederek; “Çivril ilçemiz Özdemirci mahalle sakinlerimize hizmet verecek olan Aile Sağlık Merkezi’nin hayırlı olmasını diliyorum. İlimize kazandırılacak olan sağlık tesisinin yapımını üstlenen Hayırsever Cevat Bayazit’e teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah Denizli’mizde sağlık alanında yapılacak yatırımlara öncü olacaktır” dedi.

Ardından Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımına ilişkin protokol Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Hayırsever Cevat Bayazit tarafından imzalandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.