DENİZLİ'DE YAĞMUR ETKİLİ OLDU...

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2018 - 22:13, Güncelleme: 11.06.2018 - 22:33 3615+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE YAĞMUR ETKİLİ OLDU...

Denizli’de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurla trafik durma noktasına gelirken, birçok iş yeri ve evi su bastı. 
Kentte iftar saatlerine yakın başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar balkon ve iş yeri önlerine sığınırken, şemsiyesi yanında olan vatandaşlar ise yağmurdan  korunmaya çalıştılar. Yarım saatten fazla süren yağmur sonrası kent merkezindeki bazı iş hanı, iş yeri ve evler su baskınına uğradı. Kentin en işlek bölgelerinden biri olan  Gazi Bulvarı’ndaki bir iş hanında da su baskını yaşındı. Baskınlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kısa sürede müdehale edildi. Vatandaşlar tarafından cep telefonları ile çekilen görüntülerde ise yayalar ve araçların yollarda oluşan su birikintilerinden dolayı güçlükle ilerlemeye çalıştıkları görüldü. İş yerlerinde yaşanan su baskınlarından dolayı ekonomik zarar meydana geldi. (İHA) 
Denizli’de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurla trafik durma noktasına gelirken, birçok iş yeri ve evi su bastı. 

Kentte iftar saatlerine yakın başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar balkon ve iş yeri önlerine sığınırken, şemsiyesi yanında olan vatandaşlar ise yağmurdan  korunmaya çalıştılar. Yarım saatten fazla süren yağmur sonrası kent merkezindeki bazı iş hanı, iş yeri ve evler su baskınına uğradı. Kentin en işlek bölgelerinden biri olan  Gazi Bulvarı’ndaki bir iş hanında da su baskını yaşındı. Baskınlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kısa sürede müdehale edildi.
Vatandaşlar tarafından cep telefonları ile çekilen görüntülerde ise yayalar ve araçların yollarda oluşan su birikintilerinden dolayı güçlükle ilerlemeye çalıştıkları görüldü. İş yerlerinde yaşanan su baskınlarından dolayı ekonomik zarar meydana geldi. (İHA) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.