Denizli'de uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2018 - 18:04, Güncelleme: 16.11.2018 - 18:20 2764+ kez okundu.
 

Denizli'de uyuşturucu operasyonu

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 4 kişi tutuklandı.
DENİZLİ (AA) -  Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin şehir dışından temin ettikleri sentetik uyuşturucuyu kentte sattıkları ihbarı üzerine çalışma başlattı. Teknik takip sonucu Zafer Mahallesi'nde iki adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda aralarında kuryelik yapan şüphelinin de bulunduğu Ş.S, S.K, A.A. ve Y.Ö. yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların ikamet ve araçlarında yapılan aramada 150 gram sentetik uyuşturucu ile hassas terazi ele geçirildi. Zanlılar emniyet ve savcılık işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Kente İstanbul'dan getirildiği belirlenen uyuşturucuyla ilgili daha önce yapılan operasyonda da U.G'nin gözaltına alınarak tutuklandığı öğrenildi.  
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 4 kişi tutuklandı.

DENİZLİ (AA) -  Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin şehir dışından temin ettikleri sentetik uyuşturucuyu kentte sattıkları ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Teknik takip sonucu Zafer Mahallesi'nde iki adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda aralarında kuryelik yapan şüphelinin de bulunduğu Ş.S, S.K, A.A. ve Y.Ö. yakalandı.

Gözaltına alınan zanlıların ikamet ve araçlarında yapılan aramada 150 gram sentetik uyuşturucu ile hassas terazi ele geçirildi. Zanlılar emniyet ve savcılık işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kente İstanbul'dan getirildiği belirlenen uyuşturucuyla ilgili daha önce yapılan operasyonda da U.G'nin gözaltına alınarak tutuklandığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.