PAÜ Otomotiv Teknolojileri Topluluğu büyüyor

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2024 - 18:44, Güncelleme: 04.01.2024 - 12:02 2626+ kez okundu.
 

PAÜ Otomotiv Teknolojileri Topluluğu büyüyor

PAÜ Otomotiv Teknolojileri Topluluğu büyüyor
Denizli’de Otomotiv Teknolojileri Topluluğu, otomotiv sektörünün geleceği ve gelişimiyle ilgili pek çok etkinlikle çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan topluluk üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ile bir araya gelerek çalışmalarını aktardı.2019 yılında bir grup üniversiteli gencin hayalleriyle kurulan ve bugün 500 üyesiyle önemli çalışmalara imza atan Otomotiv Teknolojileri Topluluğu, hızla değişen teknolojileri takip ederek; düzenlediği eğitim, panel ve konferanslarla faaliyetlerini sürdürüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürülüğü’nün destekleriyle pek çok faaliyeti hayata geçiren topluluk, geçtiğimiz ay ‘Otomobil Adamlar Gençlerle Buluşuyor’ etkinliğiyle Hakan Girginer, Yalın Gülmez, Turgut Yüksekdağ, Halit Bolkan ve Çınar Noyan gibi uzmanların katılımlarıyla otomotiv söyleşisi düzenledi. İnteraktif şekilde gerçekleşen söyleşide uzmanlar; otomobil teknolojileri, otomotiv sektörünün geleceği ve daha birçok konu hakkında birikimlerini otomobil tutkunu gençlerle paylaştı.Otomobil tutkunu gençler Ankara’ya çıkarma yaptıOtomobil Teknolojileri Topluluğu; 40 kişilik grupla ‘Elektrikli Araç Bakım Simülatörü Açılış Lansmanı’nın da gerçekleştiği eğitim programı için Ankara’ya gitti. OSTİM Teknik Üniversitesi’nde yeni nesil eğitim teknolojileri ile VR gözlüklerin de kullanıldığı sanal gerçeklik metoduyla gerçekleşen eğitimlere de katılan gençler, unutamayacakları bir deneyim yaşadı. Ankara dönüşü ayağının tozuyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret eden Otomotiv Teknolojileri Topluluğu üyesi gençler, mesleki eğitimlerine destekleri için İlman’a teşekkür ederek, yeni yılda da faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.
PAÜ Otomotiv Teknolojileri Topluluğu büyüyor
Denizli’de Otomotiv Teknolojileri Topluluğu, otomotiv sektörünün geleceği ve gelişimiyle ilgili pek çok etkinlikle çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan topluluk üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ile bir araya gelerek çalışmalarını aktardı.

2019 yılında bir grup üniversiteli gencin hayalleriyle kurulan ve bugün 500 üyesiyle önemli çalışmalara imza atan Otomotiv Teknolojileri Topluluğu, hızla değişen teknolojileri takip ederek; düzenlediği eğitim, panel ve konferanslarla faaliyetlerini sürdürüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürülüğü’nün destekleriyle pek çok faaliyeti hayata geçiren topluluk, geçtiğimiz ay ‘Otomobil Adamlar Gençlerle Buluşuyor’ etkinliğiyle Hakan Girginer, Yalın Gülmez, Turgut Yüksekdağ, Halit Bolkan ve Çınar Noyan gibi uzmanların katılımlarıyla otomotiv söyleşisi düzenledi. İnteraktif şekilde gerçekleşen söyleşide uzmanlar; otomobil teknolojileri, otomotiv sektörünün geleceği ve daha birçok konu hakkında birikimlerini otomobil tutkunu gençlerle paylaştı.

Otomobil tutkunu gençler Ankara’ya çıkarma yaptı
Otomobil Teknolojileri Topluluğu; 40 kişilik grupla ‘Elektrikli Araç Bakım Simülatörü Açılış Lansmanı’nın da gerçekleştiği eğitim programı için Ankara’ya gitti. OSTİM Teknik Üniversitesi’nde yeni nesil eğitim teknolojileri ile VR gözlüklerin de kullanıldığı sanal gerçeklik metoduyla gerçekleşen eğitimlere de katılan gençler, unutamayacakları bir deneyim yaşadı. Ankara dönüşü ayağının tozuyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret eden Otomotiv Teknolojileri Topluluğu üyesi gençler, mesleki eğitimlerine destekleri için İlman’a teşekkür ederek, yeni yılda da faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.