Merkezefendi E-Spor Oyunları Merkezi geliyor

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.02.2024 - 00:01, Güncelleme: 29.02.2024 - 00:01 2109+ kez okundu.
 

Merkezefendi E-Spor Oyunları Merkezi geliyor

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, gençleri 12'den vuracak bir projesiyle gündemde. Merkezefendi Kütüphanesi'nin yanına yapılacak E-Spor oyunları Merkezi, pek çok gencin hayalindeki donanımlara sahip bilgisayarlar ve yardımcı ekipmanlarla donatılacak. Merkezde, aynı anda onlarca genç hem bireysel hem takım oyunlarını oynayabilecek.
HABER MERKEZİ   Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi'deki flaş adayı Ekrem Başer, gençleri, tabiri caiz ise 12'den vuracak bir projesiyle de gündem yarattı. Vizyon projeler arasındaki E-Spor Oyunları Merkezi projesi, gençlerin hayallerini süsleyen yüksek donanımlara sahip bilgisayarlar ve yardımcı ekipmanlarla her yıl binlerce gencin uğrak noktası olacak. MERKEZEFENDİ KÜTÜPHANESİ'NİN YANINA YAPILACAK Başer, proje için yerin de belirlendiği müjdesini verdi. ak Parti döneminde inşa edilen ve Merkezefendili gençlerin günün büyük diliminde uğrak mekanı haline gelen Merkezefendi Kütüphanesi'nin yanına inşa edilecek E-Spor Merkezi'nin mimari projesi üzerinde çalışılıyor.   BİREYSEL VE TAKIM OYUNU TURNUVALARI DA DÜZENLENECEK Kurulacak E-Spor Merkezi'nde gençler daha önceden randevu almak kaydıyla istedikleri zaman bireysel ve takım oyunlarına katılabilecek. Bunun yanı sıra gençlerin yine bireysel ve takım olarak katılabilecekleri yerel, ulusal ve uluslararası turnuvalar da düzenlenecek. AKADEMİ OLARAK DA HİZMET VERECEK Yüksek hızlı internet ve maksimim kapasiteli teknolojik donanımlara sahip olacak merkez, aynı zamanda bir akademi olarak da hizmet edecek. Başer ve ekibi, projeyi Merkezefendi'yi dünya çapında temsil edebilecek onlarca yetenekli gencin kendisini geliştirebileceği şekilde tasarladı. Merkezde akademi takımları da oluşturulacak. Akademi öğrencileri, alanında uzman eğitimciler tarafından eğitilecek.
Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, gençleri 12'den vuracak bir projesiyle gündemde. Merkezefendi Kütüphanesi'nin yanına yapılacak E-Spor oyunları Merkezi, pek çok gencin hayalindeki donanımlara sahip bilgisayarlar ve yardımcı ekipmanlarla donatılacak. Merkezde, aynı anda onlarca genç hem bireysel hem takım oyunlarını oynayabilecek.

HABER MERKEZİ  

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi'deki flaş adayı Ekrem Başer, gençleri, tabiri caiz ise 12'den vuracak bir projesiyle de gündem yarattı. Vizyon projeler arasındaki E-Spor Oyunları Merkezi projesi, gençlerin hayallerini süsleyen yüksek donanımlara sahip bilgisayarlar ve yardımcı ekipmanlarla her yıl binlerce gencin uğrak noktası olacak.
MERKEZEFENDİ KÜTÜPHANESİ'NİN YANINA YAPILACAK

Başer, proje için yerin de belirlendiği müjdesini verdi. ak Parti döneminde inşa edilen ve Merkezefendili gençlerin günün büyük diliminde uğrak mekanı haline gelen Merkezefendi Kütüphanesi'nin yanına inşa edilecek E-Spor Merkezi'nin mimari projesi üzerinde çalışılıyor.
 

BİREYSEL VE TAKIM OYUNU TURNUVALARI DA DÜZENLENECEK

Kurulacak E-Spor Merkezi'nde gençler daha önceden randevu almak kaydıyla istedikleri zaman bireysel ve takım oyunlarına katılabilecek. Bunun yanı sıra gençlerin yine bireysel ve takım olarak katılabilecekleri yerel, ulusal ve uluslararası turnuvalar da düzenlenecek.

AKADEMİ OLARAK DA HİZMET VERECEK

Yüksek hızlı internet ve maksimim kapasiteli teknolojik donanımlara sahip olacak merkez, aynı zamanda bir akademi olarak da hizmet edecek. Başer ve ekibi, projeyi Merkezefendi'yi dünya çapında temsil edebilecek onlarca yetenekli gencin kendisini geliştirebileceği şekilde tasarladı. Merkezde akademi takımları da oluşturulacak. Akademi öğrencileri, alanında uzman eğitimciler tarafından eğitilecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.