FutureBio projesi 2024 yılında tamamlanacak

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2023 - 12:18, Güncelleme: 15.11.2023 - 12:09 1664+ kez okundu.
 

FutureBio projesi 2024 yılında tamamlanacak

FutureBio projesi 2024 yılında tamamlanacak
10 Kasım 2023 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirildi.Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Pamukkale Üniversitesi’nin yürütücüsü olduğu FutureBio Projesi çerçevesince kısa süreli öğrenci öğrenim faaliyeti 5-10 Kasım 2023 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirildi. PAÜ’nün yürütücülüğünü yaptığı ‘Haydi, gelecek için biyobozunur plastik kullanalım!’ adlı FutureBio Projesi, İtalya’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Biyoplastik alanında uzman bilim insanları tarafından hazırlanan eğitim faaliyetine PAÜ’den 8 öğrenci, Kırklareli Üniversitesi’nden 5, Selçuk Üniversitesi’nden 5, Romanya ve Almanya’dan 20 öğrenci katıldı. Üniversite öğrencileri ve sanayi çalışanları için yüksek teknoloji içerikli eğitim modülleri geliştirilmesi, akademik personel ve öğrenciler için eğitim faaliyetlerinin düzenlenmesi, toplumun genelinde farkındalığın arttırılmasını hedefleyen FutureBio projesi, Şubat 2024’de tamamlanacak.
FutureBio projesi 2024 yılında tamamlanacak
10 Kasım 2023 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirildi.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Pamukkale Üniversitesi’nin yürütücüsü olduğu FutureBio Projesi çerçevesince kısa süreli öğrenci öğrenim faaliyeti 5-10 Kasım 2023 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirildi. PAÜ’nün yürütücülüğünü yaptığı ‘Haydi, gelecek için biyobozunur plastik kullanalım!’ adlı FutureBio Projesi, İtalya’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Biyoplastik alanında uzman bilim insanları tarafından hazırlanan eğitim faaliyetine PAÜ’den 8 öğrenci, Kırklareli Üniversitesi’nden 5, Selçuk Üniversitesi’nden 5, Romanya ve Almanya’dan 20 öğrenci katıldı. Üniversite öğrencileri ve sanayi çalışanları için yüksek teknoloji içerikli eğitim modülleri geliştirilmesi, akademik personel ve öğrenciler için eğitim faaliyetlerinin düzenlenmesi, toplumun genelinde farkındalığın arttırılmasını hedefleyen FutureBio projesi, Şubat 2024’de tamamlanacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.