Kumkısık Katlı Kavşağı yapımı başladı

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.02.2024 - 11:11, Güncelleme: 26.02.2024 - 11:11 2169+ kez okundu.
 

Kumkısık Katlı Kavşağı yapımı başladı

Kumkısık Mahallesi içerisinden geçen otoyol ve devlet yolu bağlantı kavşağını kullanmak zorunda kalan, bu nedenle kaza riski artan vatandaşların imdadına Başkan Zolan yetişti. Başkan Zolan’ın girişimleriyle başlatılan Kumkısık Katlı Kavşağı ile trafik güvenliği had safhaya çıkartılacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce yapımına başlanan Kumkısık Katlı Kavşağı’nda incelmede bulundu. Başkan Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Ömer Faruk Özer, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Gökhan Köroğlu, Kumkısık Mahallesi Muhtarı Tarık Deştekin ve beraberindekiler katıldı. Bir süre alanda incelemede bulunan Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada, uzun zamandan beri Kumkısık Mahallesi giriş- çıkışlarında sıkıntı yaşandığını belirterek, burada trafik güvenliği anlamında büyük risk yaşandığını söyledi. Üzerlik, Aşağışamlı ve Yukarışamlı mahallelerinin Denizli-Aydın devlet yolu bağlantısının Kumkısık Mahallesi’nde bulunan kavşak ile sağlandığı, Denizli-Aydın Otoyolunun bağlantısının da aynı kavşak üzerindeki trafik yoğunluğunu artıracağının öngörüldüğünü kaydeden Başkan Zolan, çoğunluğu çiftçilik yapan bölge halkının arazilerine geçişlerde devlet yolunu kullanmaları nedeniyle de trafik güvenliğinin tehlikeye girdiğini belirtti. İnşaat hızlı bir şekilde devam ediyor Vatandaşların yaşadığı bu sıkıntının giderilmesi için Denizli-Aydın Otoyolu yapımı başladığında Karayolları ve Ulaştırma Bakanlığı ile görüştüklerini anlatan Başkan Zolan, “İstişare sonucunda burada bir proje yapıldı. Proje ile Kumkısık Mahallesi’ne giriş-çıkışların risk taşımaması, aynı zamanda Traktör Galericileri Sitesi, Aşağışamlı, Yukarışamlı, Üzerlik bölgelerine giriş-çıkışların da güvenli olması planlandı. Burada yapılacak köprü altı döner kavşak ile bir çözüme ulaşıldı. Proje yapıldı ve inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah Karayollarımız burayı en kısa zamanda tamamlayacak ve Kumkısık Mahallemize, bölgemize, Denizli’mize yeni bir eser, yeni bir güzellik kazandırmış olacağız. Karayolları Bölge Müdürümüze, Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi. Trafik güvenliği artacak  Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Gökhan Köroğlu ise, projeye katkı sunmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Trafik güvenliği anlamında gerçekten önemli ve otoyolumuzun bağlantısına entegrasyonu anlamında da değerli bir proje. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.  50 metre çapında çift şeritli modern dönel kavşak  Trafik güvenliğinin arttırılması amacıyla Kumkısık Mahallesi sınırları içerisinde Denizli-Aydın Devlet Yolu üzerinde 3 açıklıklı, 2 ayaklı köprü, köprü altında trafik sirkülasyonunun sağlanacağı 50 metre çapında çift şeritli modern dönel kavşağın ve kavşağa giriş ve çıkışların sağlanacağı bağlantı kollarının yer aldığı katlı kavşak projesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı.
Kumkısık Mahallesi içerisinden geçen otoyol ve devlet yolu bağlantı kavşağını kullanmak zorunda kalan, bu nedenle kaza riski artan vatandaşların imdadına Başkan Zolan yetişti. Başkan Zolan’ın girişimleriyle başlatılan Kumkısık Katlı Kavşağı ile trafik güvenliği had safhaya çıkartılacak.

style="font-size:14px"> style="background-color:transparent; color:rgb(0, 0, 0)"> href="http://www.denizlikenthaber.com/ara?q=Denizli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce yapımına başlanan Kumkısık Katlı Kavşağı’nda incelmede bulundu. Başkan Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Ömer Faruk Özer, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Gökhan Köroğlu, Kumkısık Mahallesi Muhtarı Tarık Deştekin ve beraberindekiler katıldı. Bir süre alanda incelemede bulunan Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada, uzun zamandan beri Kumkısık Mahallesi giriş- çıkışlarında sıkıntı yaşandığını belirterek, burada trafik güvenliği anlamında büyük risk yaşandığını söyledi. Üzerlik, Aşağışamlı ve Yukarışamlı mahallelerinin Denizli-Aydın devlet yolu bağlantısının Kumkısık Mahallesi’nde bulunan kavşak ile sağlandığı, Denizli-Aydın Otoyolunun bağlantısının da aynı kavşak üzerindeki trafik yoğunluğunu artıracağının öngörüldüğünü kaydeden Başkan Zolan, çoğunluğu çiftçilik yapan bölge halkının arazilerine geçişlerde devlet yolunu kullanmaları nedeniyle de trafik güvenliğinin tehlikeye girdiğini belirtti.

style="font-size:14px">İnşaat hızlı bir şekilde devam ediyor

style="font-size:14px"> style="background-color:transparent; color:rgb(0, 0, 0)">Vatandaşların yaşadığı bu sıkıntının giderilmesi için Denizli-Aydın Otoyolu yapımı başladığında Karayolları ve Ulaştırma Bakanlığı ile görüştüklerini anlatan Başkan Zolan, “İstişare sonucunda burada bir proje yapıldı. Proje ile Kumkısık Mahallesi’ne giriş-çıkışların risk taşımaması, aynı zamanda Traktör Galericileri Sitesi, Aşağışamlı, Yukarışamlı, Üzerlik bölgelerine giriş-çıkışların da güvenli olması planlandı. Burada yapılacak köprü altı döner kavşak ile bir çözüme ulaşıldı. Proje yapıldı ve inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah Karayollarımız burayı en kısa zamanda tamamlayacak ve Kumkısık Mahallemize, bölgemize, Denizli’mize yeni bir eser, yeni bir güzellik kazandırmış olacağız. Karayolları Bölge Müdürümüze, Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

style="font-size:14px">Trafik güvenliği artacak 

style="font-size:14px"> style="background-color:transparent; color:rgb(0, 0, 0)">Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Gökhan Köroğlu ise, projeye katkı sunmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Trafik güvenliği anlamında gerçekten önemli ve otoyolumuzun bağlantısına entegrasyonu anlamında da değerli bir proje. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız” ifadelerini kullandı. 

style="font-size:14px">50 metre çapında çift şeritli modern dönel kavşak 

style="font-size:14px"> style="background-color:transparent; color:rgb(0, 0, 0)">Trafik güvenliğinin arttırılması amacıyla Kumkısık Mahallesi sınırları içerisinde Denizli-Aydın Devlet Yolu üzerinde 3 açıklıklı, 2 ayaklı köprü, köprü altında trafik sirkülasyonunun sağlanacağı 50 metre çapında çift şeritli modern dönel kavşağın ve kavşağa giriş ve çıkışların sağlanacağı bağlantı kollarının yer aldığı katlı kavşak projesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı.

style="font-size:14px"> alt="" src="https://denizlikenthaber.com/images/144f625a64e982252480ce2eb902bab4.jpeg" style="height:433px; width:650px" />

style="font-size:14px"> alt="" src="https://denizlikenthaber.com/images/75498adaf5d95e99108b1aa076a9bd85.jpeg" style="height:433px; width:650px" />

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.