Yolcu treni traktöre çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2023 - 13:39, Güncelleme: 26.10.2023 - 13:39 3814+ kez okundu.
 

Yolcu treni traktöre çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar’da hemzemin geçitte yolcu treninin traktöre çarptığı kazada sürücü hayatını kaybetti.
Olay, Dinar ilçesi Kızılı köyündeki hemzemin geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.A., isimli şahıs kullandığı traktör ile kontrollü hemzemin geçitten geçmek isterken iddiaya göre bariyerler bozuk olduğu için yolu kapatmadı. Bu sırada A.A.’nın kullandığı traktöre Afyonkarahisar’dan Denizli’ye giden yolcu treni çarptı. Çarpmanın etkisi ile traktör ikiye bölünürken, tren ise olay yerinden yaklaşık 1 kilometre ileride durabildi. Kazada A.A., olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından jandarma tarafından detaylı bir inceleme yaparken, makinistlerin ifadelerinin alınmasının ardından tren Denizli’ye doğru yoluna devam etti.
AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar’da hemzemin geçitte yolcu treninin traktöre çarptığı kazada sürücü hayatını kaybetti.

Olay, Dinar ilçesi Kızılı köyündeki hemzemin geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.A., isimli şahıs kullandığı traktör ile kontrollü hemzemin geçitten geçmek isterken iddiaya göre bariyerler bozuk olduğu için yolu kapatmadı. Bu sırada A.A.’nın kullandığı traktöre Afyonkarahisar’dan Denizli’ye giden yolcu treni çarptı. Çarpmanın etkisi ile traktör ikiye bölünürken, tren ise olay yerinden yaklaşık 1 kilometre ileride durabildi. Kazada A.A., olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazanın ardından jandarma tarafından detaylı bir inceleme yaparken, makinistlerin ifadelerinin alınmasının ardından tren Denizli’ye doğru yoluna devam etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.