DENİZLİ'DE SİLAHLI KAVGA: 2 YARALI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2018 - 12:03, Güncelleme: 15.06.2018 - 12:03 3224+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE SİLAHLI KAVGA: 2 YARALI

Denizli’nin Çivril ilçesinde iki aile arasında kız kaçırma nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi silahla vurularak yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, 5 ay önce kız kaçırma nedeniyle kavga eden 2 aile üyeleri, Denizli'nin Çivril İlçesi Hamam Mahallesi, Süleyman Güllük Caddesi üzerinde karşı karşıya geldi. 5 ay önce yaşanan olaydan dolayı sözlü olarak başlayan kavga, zaman içinde büyüdü. Taraflar, 5 ay sonra karşılaştıkları ilk yerde tekrar birbirlerine girdi. Bu kez silahların konuştuğu olayda, pompalı tüfekle birbirlerine ateş ettiler. Yaşanan olayda Özden A. ve Sergül A. vücutlarına isabet eden saçmalar nedeniyle hafif şekilde yaralandı.  İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kavgaya karışan zanlılardan Seferşan A. ve Fırat A.'yı gözaltına alırken saçmalar nedeniyle yaralanan Özden A. ve Sergül A. ambulansla Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüphelilerin polis merkezindeki sorgularının devam ettiği bildirildi. 
Denizli’nin Çivril ilçesinde iki aile arasında kız kaçırma nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi silahla vurularak yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, 5 ay önce kız kaçırma nedeniyle kavga eden 2 aile üyeleri, Denizli'nin Çivril İlçesi Hamam Mahallesi, Süleyman Güllük Caddesi üzerinde karşı karşıya geldi. 5 ay önce yaşanan olaydan dolayı sözlü olarak başlayan kavga, zaman içinde büyüdü. Taraflar, 5 ay sonra karşılaştıkları ilk yerde tekrar birbirlerine girdi. Bu kez silahların konuştuğu olayda, pompalı tüfekle birbirlerine ateş ettiler. Yaşanan olayda Özden A. ve Sergül A. vücutlarına isabet eden saçmalar nedeniyle hafif şekilde yaralandı. 
İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kavgaya karışan zanlılardan Seferşan A. ve Fırat A.'yı gözaltına alırken saçmalar nedeniyle yaralanan Özden A. ve Sergül A. ambulansla Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüphelilerin polis merkezindeki sorgularının devam ettiği bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.