EKREM BAŞER İLE VADİ DÜZENLEMELERİ GELİYOR

DENİZLİ SİYASET 23.02.2024 - 13:17, Güncelleme: 23.02.2024 - 13:17 1782+ kez okundu.
 

EKREM BAŞER İLE VADİ DÜZENLEMELERİ GELİYOR

Cumhur İttifakı Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den uzun süredir talep edilen ancak bir türlü gerçekleşmeyen Merkezefendi ilçesindeki derelerle ilgili müjde geldi.
Merkezefendi’nin farklı bölgelerinde yer alan vadilerle ilgili düzenlemeler yapacaklarını ifade eden Ak Partili Başkan Adayı Ekrem Başer, bu düzenlemelerin ardından hem görüntü kirliliğinin önüne geçeceklerini hem de ilçeye önemli peyzaj alanları kazandıracaklarını söyledi.   Bu kapsamda, Zindan ve Karaçay Dereleri, İsrafil Deresi Yürüyüş Yolu ve Altındere Karaaslan Çayı Yürüyüş Yolları düzenlenecek. Bölge halkının yoğun olarak talep ettiği Zindan ile Karaçay derelerinde ıslah ve peyzaj düzenlemeleri yapacaklarını belirten Ekrem Başer, bunun yanında İsrafil Deresi yürüyüş yolu ile Altındere Karaaslan Çayı yürüyüş yolu düzenlemelerine de imza atacaklarını söyledi. Bu çalışmaların ardından burada yaşayan insanların sağlıklı ve güzel ortamlarda zaman geçireceklerini belirten Başer, göreve gelir gelmez buradaki çalışmalara başlayacaklarının müjdesini verdi.
Cumhur İttifakı Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den uzun süredir talep edilen ancak bir türlü gerçekleşmeyen Merkezefendi ilçesindeki derelerle ilgili müjde geldi.

Merkezefendi’nin farklı bölgelerinde yer alan vadilerle ilgili düzenlemeler yapacaklarını ifade eden Ak Partili Başkan Adayı Ekrem Başer, bu düzenlemelerin ardından hem görüntü kirliliğinin önüne geçeceklerini hem de ilçeye önemli peyzaj alanları kazandıracaklarını söyledi.

 

Bu kapsamda, Zindan ve Karaçay Dereleri, İsrafil Deresi Yürüyüş Yolu ve Altındere Karaaslan Çayı Yürüyüş Yolları düzenlenecek.

Bölge halkının yoğun olarak talep ettiği Zindan ile Karaçay derelerinde ıslah ve peyzaj düzenlemeleri yapacaklarını belirten Ekrem Başer, bunun yanında İsrafil Deresi yürüyüş yolu ile Altındere Karaaslan Çayı yürüyüş yolu düzenlemelerine de imza atacaklarını söyledi. Bu çalışmaların ardından burada yaşayan insanların sağlıklı ve güzel ortamlarda zaman geçireceklerini belirten Başer, göreve gelir gelmez buradaki çalışmalara başlayacaklarının müjdesini verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.