Minik öğrenciler kreşlerde geleceğe hazırlanıyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2023 - 15:32, Güncelleme: 19.12.2023 - 14:58 969+ kez okundu.
 

Minik öğrenciler kreşlerde geleceğe hazırlanıyor

Minik öğrenciler kreşlerde geleceğe hazırlanıyor
Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin hizmete açtığı kreşler, çocukların gelişmeleri için katkıda bulunmaya devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için elimizden gelen gayreti ve özveriyi gösteriyoruz” dedi.2019 yılından bu yana eğitim ve öğretime destek veren Merkezefendi Belediyesi, açtığı kreşler ile çalışan annelere de kolaylık sağlıyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından çocukların erken dönemde gelişimlerine katkı sunmak için kreşleri hizmete açtı. Bu önemli hizmetle hem ailelere destek olunuyor hem de çocukların sağlıklı büyümeleri ve eğitimlerine başlamaları için gerekli temelleri atmaya devam ediyor. Bu kreşlerde eğitim gören minik öğrencilere, deneyimli öğretmenler tarafından okul öncesi eğitim verilerek gelişimlerine önemli oranda katkı sağlanıyor.“Adil bir eğitim ile mutlu bir geleceğe”Kreşlerin enerjik ve keşfetmeye istekli minikler için eğlenceli bir öğrenme ortamı sunduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendili miniklerimizi adil bir eğitim ile mutlu bir geleceğe hazırlıyoruz. Kreşlerimizde sadece eğitim anlamında değil aynı zamanda çalışan annelere de büyük kolaylık sağlıyoruz. Anneler çocuklarını kreşlerimize güvenle emanet ederek işlerine odaklanabilecekleri bir ortam sunuyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümelerini ve eğitimlerine başlamalarını desteklemeye devam ediyoruz” dedi.
Minik öğrenciler kreşlerde geleceğe hazırlanıyor
Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin hizmete açtığı kreşler, çocukların gelişmeleri için katkıda bulunmaya devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için elimizden gelen gayreti ve özveriyi gösteriyoruz” dedi.
2019 yılından bu yana eğitim ve öğretime destek veren Merkezefendi Belediyesi, açtığı kreşler ile çalışan annelere de kolaylık sağlıyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından çocukların erken dönemde gelişimlerine katkı sunmak için kreşleri hizmete açtı. Bu önemli hizmetle hem ailelere destek olunuyor hem de çocukların sağlıklı büyümeleri ve eğitimlerine başlamaları için gerekli temelleri atmaya devam ediyor. Bu kreşlerde eğitim gören minik öğrencilere, deneyimli öğretmenler tarafından okul öncesi eğitim verilerek gelişimlerine önemli oranda katkı sağlanıyor.

“Adil bir eğitim ile mutlu bir geleceğe”
Kreşlerin enerjik ve keşfetmeye istekli minikler için eğlenceli bir öğrenme ortamı sunduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendili miniklerimizi adil bir eğitim ile mutlu bir geleceğe hazırlıyoruz. Kreşlerimizde sadece eğitim anlamında değil aynı zamanda çalışan annelere de büyük kolaylık sağlıyoruz. Anneler çocuklarını kreşlerimize güvenle emanet ederek işlerine odaklanabilecekleri bir ortam sunuyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümelerini ve eğitimlerine başlamalarını desteklemeye devam ediyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.