Hayatını kaybeden muhtar son yolculuğuna uğurlandı

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2023 - 13:10, Güncelleme: 06.10.2023 - 13:10 6716+ kez okundu.
 

Hayatını kaybeden muhtar son yolculuğuna uğurlandı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Bozkurt ilçesinde uzun süredir tedavi görmekte olan İnceler Tekkesi Mahalle Muhtarı hayatını kaybetti.
Denizli’nin Bozkurt ilçesine bağlı İnceler Tekkesi Mahalle Muhtarlığını yapmakta olan 62 yaşındaki Ali Kaya, uzun süredir tedavisine devam edilen Denizli il merkezindeki özel hastanede vefat etti. Hayatını kaybeden muhtar Ali Kaya, mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Muhtar Ali Kaya için düzenlenen cenaze törenine Bozkurt Kaymakamı Metehan Toy, ilçe protokolü, ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarları, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Bozkurt ilçesinde uzun süredir tedavi görmekte olan İnceler Tekkesi Mahalle Muhtarı hayatını kaybetti.

Denizli’nin Bozkurt ilçesine bağlı İnceler Tekkesi Mahalle Muhtarlığını yapmakta olan 62 yaşındaki Ali Kaya, uzun süredir tedavisine devam edilen Denizli il merkezindeki özel hastanede vefat etti. Hayatını kaybeden muhtar Ali Kaya, mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Muhtar Ali Kaya için düzenlenen cenaze törenine Bozkurt Kaymakamı Metehan Toy, ilçe protokolü, ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarları, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.