Siyasi partiler adayların hızına yetişemiyor

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2024 - 12:39, Güncelleme: 22.01.2024 - 11:24 2597+ kez okundu.
 

Siyasi partiler adayların hızına yetişemiyor

Siyasi partiler adayların hızına yetişemiyor
Denizli’de İYİ Parti hazırladığı basın bildirisiyle, belirlenen adaylarını kamuoyuna duyurdu. Listede Honaz adayı olarak yer alan Enver Kiraz, aynı saatlerde sosyal medya hesabından açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini ilan etti.31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partilerde hareketlilik üst düzeye ulaşmaya başladı. Aday belirleme sürecinin deva ettiği İYİ Parti’de, kesinleşen adaylar için tanıtım toplantısı düzenlendi. İlçe adaylarının tanıtıldığı toplantıyla ilgili hazırlanan basın bülteni, akşam saatlerinde yerel ve ulusal medya kuruluşlarına servis edildi. Açıklamada Honaz Belediye Başkan Adayının Enver Kiraz olduğu duyuruldu. Aynı saatlerde sosyal medyasından açıklama yapan Enver Kiraz ise adaylıktan çekildiğini ilan etti. Yaşanan gelişmeler ‘siyasi partiler adayların hızına yetişemiyor’ yorumunu beraberinde getirdi.Adaylıktan geri çekilen Kiraz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli Honaz halkımıza;31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh ile belediye başkanlığına aday olmaya karar vermiştim. Bu kapsamda Honaz’a güzel hizmetler yapabilmek için İyi Parti’nin teklifini kabul etmiştim. Ancak gelinen bu aşamada parti içi yaşanan sıkıntıların aşılmayacak boyutta olduğunu görüyorum. Ekip arkadaşlarımla yaptığımız istişareler sonucu aday olmamaya karar verdim. Aldığımız bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere gönüllerini açan, destek vereceğini ifade eden herkesin haklarını helal etmesini istiyorum. Honaz a hizmet etmek için yola çıkan tüm adaylara eşit mesafede olacağımı belirtir, hepsine başarılar dilerim” görüşlerine yer verdi.Konuya ilişkin olarak partiden henüz resmi açıklama yapılmadı.
Siyasi partiler adayların hızına yetişemiyor
Denizli’de İYİ Parti hazırladığı basın bildirisiyle, belirlenen adaylarını kamuoyuna duyurdu. Listede Honaz adayı olarak yer alan Enver Kiraz, aynı saatlerde sosyal medya hesabından açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini ilan etti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partilerde hareketlilik üst düzeye ulaşmaya başladı. Aday belirleme sürecinin deva ettiği İYİ Parti’de, kesinleşen adaylar için tanıtım toplantısı düzenlendi. İlçe adaylarının tanıtıldığı toplantıyla ilgili hazırlanan basın bülteni, akşam saatlerinde yerel ve ulusal medya kuruluşlarına servis edildi. Açıklamada Honaz Belediye Başkan Adayının Enver Kiraz olduğu duyuruldu. Aynı saatlerde sosyal medyasından açıklama yapan Enver Kiraz ise adaylıktan çekildiğini ilan etti. Yaşanan gelişmeler ‘siyasi partiler adayların hızına yetişemiyor’ yorumunu beraberinde getirdi.

Adaylıktan geri çekilen Kiraz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli Honaz halkımıza;
31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh ile belediye başkanlığına aday olmaya karar vermiştim. Bu kapsamda Honaz’a güzel hizmetler yapabilmek için İyi Parti’nin teklifini kabul etmiştim. Ancak gelinen bu aşamada parti içi yaşanan sıkıntıların aşılmayacak boyutta olduğunu görüyorum. Ekip arkadaşlarımla yaptığımız istişareler sonucu aday olmamaya karar verdim. Aldığımız bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere gönüllerini açan, destek vereceğini ifade eden herkesin haklarını helal etmesini istiyorum. Honaz a hizmet etmek için yola çıkan tüm adaylara eşit mesafede olacağımı belirtir, hepsine başarılar dilerim” görüşlerine yer verdi.

Konuya ilişkin olarak partiden henüz resmi açıklama yapılmadı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.