DENİZLİ'DE KÖPEKBALIĞI GÖRÜLDÜ!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2018 - 10:32, Güncelleme: 29.12.2018 - 22:10 3267+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE KÖPEKBALIĞI GÖRÜLDÜ!

Görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
Balıkçıların ağına takılan Camgöz Köpekbalığı, Denizli'ye getirildi, görenleri hayrete düşürdü. Pamukkale Kaptan Balıkçılık'ta köpek balığını görenler şaşkına döndü. Ege Denizi'nde yakalanan 3 metre uzunluğunda ve 150 kilogram ağırlığındaki köpek balığı Denizli'de bir balıkçı tezgahında sergilendi. Bir süre tezgahta kalan dev balık parçalanarak satışa sunuldu. Köpek balığını gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Köpek balığını yakından inceleyen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirdi.  Ege Denizi'nde yakalanan köpek balığı Denizli Balık Hali Kaptan Balıkçılıkta satışta.
Görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Balıkçıların ağına takılan Camgöz Köpekbalığı, Denizli'ye getirildi, görenleri hayrete düşürdü. Pamukkale Kaptan Balıkçılık'ta köpek balığını görenler şaşkına döndü. Ege Denizi'nde yakalanan 3 metre uzunluğunda ve 150 kilogram ağırlığındaki köpek balığı Denizli'de bir balıkçı tezgahında sergilendi. Bir süre tezgahta kalan dev balık parçalanarak satışa sunuldu.

Köpek balığını gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Köpek balığını yakından inceleyen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirdi. 

Ege Denizi'nde yakalanan köpek balığı Denizli Balık Hali Kaptan Balıkçılıkta satışta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.