Denizli'de kayıp zihinsel engelli genç bulundu

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2018 - 14:20, Güncelleme: 09.08.2018 - 14:20 3967+ kez okundu.
 

Denizli'de kayıp zihinsel engelli genç bulundu

Denizli'nin Güney ilçesinde kaybolan zihinsel engelli genç, Buldan ilçesinde bulundu.
DENİZLİ (AA) -  Hamdiye Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan ve dün kaybolan yüzde 70 zihinsel engelli Mehmet Kalınkara'ı (23) bulmak için dün akşam çalışma başlatan jandarma ve Denizli Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ekipleri, Kalınkara'yı Buldan ilçesine bağlı Yenicekent Mahallesi'nde akrabalarının yanında buldu. Kalınkara, jandarma ekipleri tarafından ailesine teslim edildi. Hamdiye Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan Mehmet Kalınkara'nın ailesi, dün sabah evden ayrılan oğullarının eve dönmemesi üzerine baba Ali İhsan Kalınkara akşam saatlerinde İlçe Jandarma Komutanlığına kayıp başvurusunda bulunmuştu.
Denizli'nin Güney ilçesinde kaybolan zihinsel engelli genç, Buldan ilçesinde bulundu.

DENİZLİ (AA) - 

Hamdiye Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan ve dün kaybolan yüzde 70 zihinsel engelli Mehmet Kalınkara'ı (23) bulmak için dün akşam çalışma başlatan jandarma ve Denizli Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ekipleri, Kalınkara'yı Buldan ilçesine bağlı Yenicekent Mahallesi'nde akrabalarının yanında buldu.

Kalınkara, jandarma ekipleri tarafından ailesine teslim edildi.

Hamdiye Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan Mehmet Kalınkara'nın ailesi, dün sabah evden ayrılan oğullarının eve dönmemesi üzerine baba Ali İhsan Kalınkara akşam saatlerinde İlçe Jandarma Komutanlığına kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.