Denizlili ünlü sanatçı, Mersin'de dünya evine girdi

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2023 - 13:37, Güncelleme: 12.10.2023 - 13:44 4694+ kez okundu.
 

Denizlili ünlü sanatçı, Mersin'de dünya evine girdi

DENİZLİ (İHA) - Müzik piyasasında Melek Mosso olarak bilinen Denizlili ünlü şarkıcı Melek Davarcı, 2 yılı aşkın süredir birlikte olduğu manken ve oyuncu sevgilisi Serkan Sağdıç ile Mersin'de düzenlenen törenle dünya evine girdi.
Ünlü sanatçı Melek Mosso, Mersin'de manken ve oyuncu sevgilisi Serkan Sağdıç ile dünya evine girdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından kıyılan nikahta, Rock müziği sanatçısı Haluk Levent de şahit olarak yer aldı. Başkan Seçer, nikahı kıydıktan sonra aile cüzdanını çifte teslim etmek üzere şahitlerden Melek Mosso'nun menajeri Müge Sözen Küçük'e teslim etti. Çiftin nikah törenine sanatçı Zara da katıldı. Nikah töreninde konuşan Başkan Seçer, "Güzel bir kente güzel bir gelin geliyor. Melek gerçekten melek gibi yüzü olan, çok da sempati ile baktığımız, sevdiğimiz, dinlediğimiz değerli bir sanatçımız ve damat beyi zaten söylemeye gerek yok. Yani yakışıklı. Mersin'in havasından mıdır, suyundan mıdır? Bizde böyle. İnşallah güzel bir beraberlik evlilikle devam edecek. Atatürk'ün Cumhuriyeti’nde, medeni kanununun verdiği yetkiyle nikah akdini yapacağız. Ne mutlu ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderimiz çıkmış, laik Türkiye Cumhuriyetini kurmuş ve bu Türkiye'de bizler şu anda özgür birey olarak yaşıyoruz. Onun mutluluğuyla yaşıyoruz. Deniz güzel, hava güzel, her şey güzel, dostlar güzel, ailemiz burada” dedi. Başkan Seçer, nikah töreninin ardından çifte mutluluklar diledi. Müzik piyasasında Melek Mosso olarak bilinen Denizlili ünlü şarkıcı Melek Davarcı, 2 yılı aşkın süredir birlikte olduğu manken ve oyuncu sevgilisi Serkan Sağdıç ile geçen ay ailesinin yaşadığı Denizli'de düzenlenen sade bir törenle nişanlanmıştı.
DENİZLİ (İHA) - Müzik piyasasında Melek Mosso olarak bilinen Denizlili ünlü şarkıcı Melek Davarcı, 2 yılı aşkın süredir birlikte olduğu manken ve oyuncu sevgilisi Serkan Sağdıç ile Mersin'de düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Ünlü sanatçı Melek Mosso, Mersin'de manken ve oyuncu sevgilisi Serkan Sağdıç ile dünya evine girdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından kıyılan nikahta, Rock müziği sanatçısı Haluk Levent de şahit olarak yer aldı. Başkan Seçer, nikahı kıydıktan sonra aile cüzdanını çifte teslim etmek üzere şahitlerden Melek Mosso'nun menajeri Müge Sözen Küçük'e teslim etti. Çiftin nikah törenine sanatçı Zara da katıldı.

Nikah töreninde konuşan Başkan Seçer, "Güzel bir kente güzel bir gelin geliyor. Melek gerçekten melek gibi yüzü olan, çok da sempati ile baktığımız, sevdiğimiz, dinlediğimiz değerli bir sanatçımız ve damat beyi zaten söylemeye gerek yok. Yani yakışıklı. Mersin'in havasından mıdır, suyundan mıdır? Bizde böyle. İnşallah güzel bir beraberlik evlilikle devam edecek. Atatürk'ün Cumhuriyeti’nde, medeni kanununun verdiği yetkiyle nikah akdini yapacağız. Ne mutlu ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderimiz çıkmış, laik Türkiye Cumhuriyetini kurmuş ve bu Türkiye'de bizler şu anda özgür birey olarak yaşıyoruz. Onun mutluluğuyla yaşıyoruz. Deniz güzel, hava güzel, her şey güzel, dostlar güzel, ailemiz burada” dedi.

Başkan Seçer, nikah töreninin ardından çifte mutluluklar diledi.

Müzik piyasasında Melek Mosso olarak bilinen Denizlili ünlü şarkıcı Melek Davarcı, 2 yılı aşkın süredir birlikte olduğu manken ve oyuncu sevgilisi Serkan Sağdıç ile geçen ay ailesinin yaşadığı Denizli'de düzenlenen sade bir törenle nişanlanmıştı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.