İzmir’deki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 2 tutuklama

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2023 - 23:17, Güncelleme: 02.11.2023 - 22:02 1461+ kez okundu.
 

İzmir’deki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 2 tutuklama

İzmir’deki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 2 tutuklama
İzmir’de yasa dışı silah ticareti yapan gruba yönelik 6 adreste arama gerçekleştirildi. Aramada çok sayıda silah türü ele geçirilirken, olayla ilgili çete ise çökertildi. Gözaltına alınan 3 zanlından 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.İzmir’de Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir grubun yasa dışı silah ticareti yaptığı ve ruhsatsız atölyede silah ürettiği yönünde aldığı bilgi üzerine, Karabağlar ve Buca ilçelerinde 3 şüpheliye ait 6 farklı adreste arama gerçekleştirdi.Yapılan aramalar çerçevesinde, 1 adet UZİ olarak tabir edilen otomatik tabanca, 41 adet tabanca, 309 adet şarjör, 6 adet AK-47 uzun namlulu silah şarjörü, 2 bin 164 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği, 4 adet mermi atar tüfek, 7 adet av tüfeği ve çok sayıda tabanca yapımında kullanılan tabanca parçası ele geçirildi.2 zanlı tutuklandıYakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 1’i emniyetteki ifadesinin ardından salıverilirken, adliyeye sevk edilen 2 zanlı ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
İzmir’deki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 2 tutuklama
İzmir’de yasa dışı silah ticareti yapan gruba yönelik 6 adreste arama gerçekleştirildi. Aramada çok sayıda silah türü ele geçirilirken, olayla ilgili çete ise çökertildi. Gözaltına alınan 3 zanlından 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
İzmir’de Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir grubun yasa dışı silah ticareti yaptığı ve ruhsatsız atölyede silah ürettiği yönünde aldığı bilgi üzerine, Karabağlar ve Buca ilçelerinde 3 şüpheliye ait 6 farklı adreste arama gerçekleştirdi.
Yapılan aramalar çerçevesinde, 1 adet UZİ olarak tabir edilen otomatik tabanca, 41 adet tabanca, 309 adet şarjör, 6 adet AK-47 uzun namlulu silah şarjörü, 2 bin 164 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği, 4 adet mermi atar tüfek, 7 adet av tüfeği ve çok sayıda tabanca yapımında kullanılan tabanca parçası ele geçirildi.

2 zanlı tutuklandı
Yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 1’i emniyetteki ifadesinin ardından salıverilirken, adliyeye sevk edilen 2 zanlı ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.