Denizli OSB Süper Liginde play-off maçları belli oldu

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2024 - 13:27, Güncelleme: 23.01.2024 - 11:54 2902+ kez okundu.
 

Denizli OSB Süper Liginde play-off maçları belli oldu

Denizli OSB Süper Liginde play-off maçları belli oldu
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Liginde tek devre lig usulüne göre oynanan Süper Lig maçlarında grup karşılaşmaları tamamlandı. Zorlu geçen maratonun ardından sıralamayı ilk beşte bitiren takımlar belli oldu.Denizli OSB Süper Liginde maçlar, tek devre lig usulüne göre oynandı. Şampiyonu belirlemek üzere Denizli OSB Spor Komitesi’nin aldığı karar ile grup maçları bittikten sonra ilk 5 sırada olan takımlar kendi aralarında play-off oynayacak. Birinci bitiren takım ilk finalist olarak final maçını bekleyecek.İkinci bitiren ile beşinci bitiren takım, üçüncü bitiren takım ile dördüncü bitiren takım maç yapacak. Galip gelen takımlar finalist olmak için son maçlarına çıkacaklar. Kazanan takım ikinci finalist olacak ve mağlup olan takım ise Denizli OSB Süper Lig üçüncüsü olacak. Süper Lig’de şampiyon olan takım her sene sezon başı açılış maçı niteliğinde yapılan Süper Kupa maçında oynamaya hak kazanacak.Sırlamayı 2’nci bitiren Gökhan Tekstil ile 5’inci bitiren Deniz Tekstil; sıralamayı 3’üncü bitiren Deniz Tekstil İplik-Örgü ile 4’üncü bitiren Gamateks Tekstil maç yapacak ve ikinci finalisti belirlemek için bir adım daha atmış olacak. Bu maçın galipleri tekrardan sahaya çıkacak ve kazanan ikinci finalist olurken kaybeden takım ise Denizli OSB Süper Ligi’ni 3’üncü olarak tamamlamış olacak. Yapılacak play-off maçlarından sonra merakla beklenen eşleşme gerçekleşecek ve finalistler belli olacak. Final tarihini Spor Komitesi bildirecek.2023-2024 sezonunda Denizli OSB Süper Lig’e veda eden üç takım ise Parla Solar Enerji, Görenler Etiket ve Bahar Tekstil oldu.2023-2024 Denizli OSB Süper Ligi’nde puan durumlarına göre sıralama şu şekilde oluştu:Mek Tekstil ÖrmeGökhan TekstilDeniz Tekstil İplik - ÖrgüGamateks TekstilDeniz TekstilTan TekstilDosb MüdürlükAtlas BoyaHürsan HavluHalmer TekstilAfz Gelişim TekstilBahar TekstilGörenler EtiketParla Solar Enerji
Denizli OSB Süper Liginde play-off maçları belli oldu
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Liginde tek devre lig usulüne göre oynanan Süper Lig maçlarında grup karşılaşmaları tamamlandı. Zorlu geçen maratonun ardından sıralamayı ilk beşte bitiren takımlar belli oldu.

Denizli OSB Süper Liginde maçlar, tek devre lig usulüne göre oynandı. Şampiyonu belirlemek üzere Denizli OSB Spor Komitesi’nin aldığı karar ile grup maçları bittikten sonra ilk 5 sırada olan takımlar kendi aralarında play-off oynayacak. Birinci bitiren takım ilk finalist olarak final maçını bekleyecek.
İkinci bitiren ile beşinci bitiren takım, üçüncü bitiren takım ile dördüncü bitiren takım maç yapacak. Galip gelen takımlar finalist olmak için son maçlarına çıkacaklar. Kazanan takım ikinci finalist olacak ve mağlup olan takım ise Denizli OSB Süper Lig üçüncüsü olacak. Süper Lig’de şampiyon olan takım her sene sezon başı açılış maçı niteliğinde yapılan Süper Kupa maçında oynamaya hak kazanacak.

Sırlamayı 2’nci bitiren Gökhan Tekstil ile 5’inci bitiren Deniz Tekstil; sıralamayı 3’üncü bitiren Deniz Tekstil İplik-Örgü ile 4’üncü bitiren Gamateks Tekstil maç yapacak ve ikinci finalisti belirlemek için bir adım daha atmış olacak. Bu maçın galipleri tekrardan sahaya çıkacak ve kazanan ikinci finalist olurken kaybeden takım ise Denizli OSB Süper Ligi’ni 3’üncü olarak tamamlamış olacak. Yapılacak play-off maçlarından sonra merakla beklenen eşleşme gerçekleşecek ve finalistler belli olacak. Final tarihini Spor Komitesi bildirecek.

2023-2024 sezonunda Denizli OSB Süper Lig’e veda eden üç takım ise Parla Solar Enerji, Görenler Etiket ve Bahar Tekstil oldu.

2023-2024 Denizli OSB Süper Ligi’nde puan durumlarına göre sıralama şu şekilde oluştu:
Mek Tekstil Örme
Gökhan Tekstil
Deniz Tekstil İplik - Örgü
Gamateks Tekstil
Deniz Tekstil
Tan Tekstil
Dosb Müdürlük
Atlas Boya
Hürsan Havlu
Halmer Tekstil
Afz Gelişim Tekstil
Bahar Tekstil
Görenler Etiket
Parla Solar Enerji

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.