İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN SOSYAL MARKETLER GELİYOR

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.03.2024 - 15:37, Güncelleme: 01.03.2024 - 15:37 2431+ kez okundu.
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN SOSYAL MARKETLER GELİYOR

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer döneminde, dar gelirli ailelerin yararlanması için Sosyal Marketler açılacak. Sosyal Marketler her ailenin almak zorunda olduğu temel tüketim maddelerini uygun rakamlara satacak. Aile bütçesine önemli katkı sağlayacak. Özel bir sistemle yalnızca ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek marketler, yaratacağı istihdamla da yüz güldürecek.
HABER MERKEZİ Göreve geldikten sonra Merkezefendi Belediyesi'nin gerçek belediyecilik ilkelerinin tümünü hayata geçireceğini vurgulayan Cumhur İttifakı Adayı Ekrem Başer, özellikle dar gelirli aileler için önemli projeleri uygulamaya koyacak. Özellikle dar gelirli vatandaşların aile bütçesine önemli kazanımlar sağlamak adına bir dizi proje vakit geçirilmeden hayata geçirilecek. SÜT DAĞITIMINA DEVAM, HALK EKMEK NOKTALARI 2 KATINA ÇIKACAK Merkezefendi Belediyesi'nin hali hazırda yürüttüğü sosyal projelerinin devam edeceğinin daha önce ilan eden Başer döneminde, her eve süt dağıtımı sürecek. İlçede kurulan Halk Ekmek satış noktaları en az 2 katına çıkarılacak. Başer, belediyenin insana dokunan projelerinin kendi dönemlerinde de devam edeceğine ilişkin "Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu hizmetleri üzerine ekleyerek sürdüreceğiz" dedi. SOYAL MARKETLER YÜZ GÜLDÜRECEK Ak Parti'nin Merkezefendi Adayı Başer döneminde dar gelirli vatandaşların temel ihtiyaçlarını uygun rakamlara alabilecekleri Sosyal Marketler açılacak. Sosyal marketler için şu an öncelikli lokasyonlar belirlendi. Projenin detayları da tamamlandı. Merkezefendi Belediyesi'nin marketleri, dar gelirli vatandaşların tüm genel gereksinimlerini karşılamak amacıyla kâr amacı gütmeden çalışacak. İSTİHDAM DA YARATACAK Oluşturulacak özel bir sistemle sadece ihtiyaç sahiplerine hizmet edecek olan bu marketler için yerel marketlerle de iş birliğine gidilecek.  Marketler, satın alma, depoculuk, tedarik ve satış birimleriyle istihdam yaratacak. Sosyal Marketlerin personeli yine dar gelirli ailelerin içinden iş ihtiyacı olan bireylerden ve ekonomik desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerinden oluşturulacak. Proje, Başer'in ilk 1 yıl içinde ortaya koyacağı öncelikli projeler arasında yer alıyor. 
Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer döneminde, dar gelirli ailelerin yararlanması için Sosyal Marketler açılacak. Sosyal Marketler her ailenin almak zorunda olduğu temel tüketim maddelerini uygun rakamlara satacak. Aile bütçesine önemli katkı sağlayacak. Özel bir sistemle yalnızca ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek marketler, yaratacağı istihdamla da yüz güldürecek.

HABER MERKEZİ
Göreve geldikten sonra Merkezefendi Belediyesi'nin gerçek belediyecilik ilkelerinin tümünü hayata geçireceğini vurgulayan Cumhur İttifakı Adayı Ekrem Başer, özellikle dar gelirli aileler için önemli projeleri uygulamaya koyacak. Özellikle dar gelirli vatandaşların aile bütçesine önemli kazanımlar sağlamak adına bir dizi proje vakit geçirilmeden hayata geçirilecek.

SÜT DAĞITIMINA DEVAM, HALK EKMEK NOKTALARI 2 KATINA ÇIKACAK
Merkezefendi Belediyesi'nin hali hazırda yürüttüğü sosyal projelerinin devam edeceğinin daha önce ilan eden Başer döneminde, her eve süt dağıtımı sürecek. İlçede kurulan Halk Ekmek satış noktaları en az 2 katına çıkarılacak. Başer, belediyenin insana dokunan projelerinin kendi dönemlerinde de devam edeceğine ilişkin "Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu hizmetleri üzerine ekleyerek sürdüreceğiz" dedi.

SOYAL MARKETLER YÜZ GÜLDÜRECEK

Ak Parti'nin Merkezefendi Adayı Başer döneminde dar gelirli vatandaşların temel ihtiyaçlarını uygun rakamlara alabilecekleri Sosyal Marketler açılacak. Sosyal marketler için şu an öncelikli lokasyonlar belirlendi. Projenin detayları da tamamlandı. Merkezefendi Belediyesi'nin marketleri, dar gelirli vatandaşların tüm genel gereksinimlerini karşılamak amacıyla kâr amacı gütmeden çalışacak.

İSTİHDAM DA YARATACAK

Oluşturulacak özel bir sistemle sadece ihtiyaç sahiplerine hizmet edecek olan bu marketler için yerel marketlerle de iş birliğine gidilecek.  Marketler, satın alma, depoculuk, tedarik ve satış birimleriyle istihdam yaratacak. Sosyal Marketlerin personeli yine dar gelirli ailelerin içinden iş ihtiyacı olan bireylerden ve ekonomik desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerinden oluşturulacak. Proje, Başer'in ilk 1 yıl içinde ortaya koyacağı öncelikli projeler arasında yer alıyor. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.