DENİZLİ'DE BİR İLK

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2019 - 18:21, Güncelleme: 05.03.2019 - 18:21 3915+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE BİR İLK

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Denizli'de bir ilk gerçekleşecek.
Denizli’de yaptığı uygulamaları ve konseptiyle sektörünün öncülerinden olan Kampüs Plus Garage hayatın gerçek kahramanı kadınlar' için 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel inanılmaz bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya aynı zamanda Denizli’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.   Denizli’de araç temizliği konusunda en az erkekler kadar kadınlarında öncelikli tercihi olan Kampüs Plus Garage  kadın müşterilerinin bu ilgisini 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde aracını getiren kadınlara o güne özel uygulayacağı %50 indirim ile taçlandıracak. İşletme sahibi Mustafa Yılmaz “Araba deyince akla ilk olarak erkekler geliyor ama günümüzde kadın sürücülerimizde artık trafikte fazlaca yer almakta. En az erkekler kadar onlarda araç temizliğine dikkat ve özen göstermekte. Bizde hal böyle olunca kadın müşterilerimize 8 Mart Dünya Kadınlar gününde bu hediyeyi vermek istedik” ifadelerini kullandı.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Denizli'de bir ilk gerçekleşecek.

Denizli’de yaptığı uygulamaları ve konseptiyle sektörünün öncülerinden olan Kampüs Plus Garage hayatın gerçek kahramanı kadınlar' için 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel inanılmaz bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya aynı zamanda Denizli’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

 

Denizli’de araç temizliği konusunda en az erkekler kadar kadınlarında öncelikli tercihi olan Kampüs Plus Garage  kadın müşterilerinin bu ilgisini 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde aracını getiren kadınlara o güne özel uygulayacağı %50 indirim ile taçlandıracak.

İşletme sahibi Mustafa Yılmaz “Araba deyince akla ilk olarak erkekler geliyor ama günümüzde kadın sürücülerimizde artık trafikte fazlaca yer almakta. En az erkekler kadar onlarda araç temizliğine dikkat ve özen göstermekte. Bizde hal böyle olunca kadın müşterilerimize 8 Mart Dünya Kadınlar gününde bu hediyeyi vermek istedik” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.