Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ’Verimliliğin Şampiyonları’ arasında yerini aldı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2024 - 16:58, Güncelleme: 29.01.2024 - 15:24 1754+ kez okundu.
 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ’Verimliliğin Şampiyonları’ arasında yerini aldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ’Verimliliğin Şampiyonları’ arasında yerini aldı
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Mobil Deney Çantası” projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri 2023’te Türkiye 3’üncülüğü ile taçlandırıldı.Türkiye’nin en büyük teknoloji geliştirme bölgesi olan ve Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan Türkiye 3.’lüğü ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan aldı.Verimlilik bilincini ülke çapında yaygınlaştırma amacını taşıyan ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Verimlilik Proje Ödülleri” 2014 yılından bugüne ulaştığı en yüksek başvuru sayısı olan 596 başvuruyla rekor kırardı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mobil Deney Çantası Projesiyle, bu başvurular arasında finale kalan 74 projenin arasından da sıyrılarak ödüllendirilen 35 proje arasına girdi ve “Eğitim” kategorisinde Türkiye 3’üncülüğünü kazandı. Eğitim kategorisinde 2’ncilik ödülünü “Yeni Teknolojilerle Orta Ölçekli Kompost Üretim Tesisi Tasarımı ve Gerçekleştirilmesi Projesi” ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi alırken, bu kategorideki 1’incilik ödülü “Uzaktan Eğitim Kapısı Projesi” ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin oldu.Mobil Deney Çantası ile eğitimde fırsat eşitliğini ve verimliliğine katkı sağlaması amaçlanıyorBağımsız değerlendiriciler tarafından başvuru tarihinden itibaren sırasıyla idari kontrol, ön değerlendirme, yerinde inceleme ve sene sonu jüri değerlendirmesi aşamalarını başarıyla geçen “Mobil Deney Çantası” projesi, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde fırsat eşitliğini ve verimliliğine katkı sağlaması amacıyla hazırlandı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından geliştirilip Pamukkale Üniversitesi iş birliğiyle son halini alan Mobil Deney Çantası, Denizli Sanayi Odası destekleriyle Denizli’de bulunan 62 birleştirilmiş sınıflı ilkokula teslim edildi. Projenin son halini almasından itibaren geçen süreçte Mobil Deney Çantası hakkında öğretmenlere materyal hakkında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ayrıntılı bilgilendirme yapıldı ve alınan geri bildirimler verimlilik adına olumlu sonuçlar verdi. Öğrencilerin öğrenim programındaki hedefleri gerçekleştirebilmesi, derslerine olan ilgi ve motivasyonlarını artırabilmesi açısından kilit bir role sahip olması hedeflenen Mobil Deney Çantası; öğrencilerin bilime olan ilgilerini artıracak önemli bir öğretim materyali olarak tasarlandı.
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ’Verimliliğin Şampiyonları’ arasında yerini aldı
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Mobil Deney Çantası” projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri 2023’te Türkiye 3’üncülüğü ile taçlandırıldı.

Türkiye’nin en büyük teknoloji geliştirme bölgesi olan ve Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan Türkiye 3.’lüğü ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan aldı.

Verimlilik bilincini ülke çapında yaygınlaştırma amacını taşıyan ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Verimlilik Proje Ödülleri” 2014 yılından bugüne ulaştığı en yüksek başvuru sayısı olan 596 başvuruyla rekor kırardı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mobil Deney Çantası Projesiyle, bu başvurular arasında finale kalan 74 projenin arasından da sıyrılarak ödüllendirilen 35 proje arasına girdi ve “Eğitim” kategorisinde Türkiye 3’üncülüğünü kazandı. Eğitim kategorisinde 2’ncilik ödülünü “Yeni Teknolojilerle Orta Ölçekli Kompost Üretim Tesisi Tasarımı ve Gerçekleştirilmesi Projesi” ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi alırken, bu kategorideki 1’incilik ödülü “Uzaktan Eğitim Kapısı Projesi” ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin oldu.

Mobil Deney Çantası ile eğitimde fırsat eşitliğini ve verimliliğine katkı sağlaması amaçlanıyor
Bağımsız değerlendiriciler tarafından başvuru tarihinden itibaren sırasıyla idari kontrol, ön değerlendirme, yerinde inceleme ve sene sonu jüri değerlendirmesi aşamalarını başarıyla geçen “Mobil Deney Çantası” projesi, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde fırsat eşitliğini ve verimliliğine katkı sağlaması amacıyla hazırlandı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından geliştirilip Pamukkale Üniversitesi iş birliğiyle son halini alan Mobil Deney Çantası, Denizli Sanayi Odası destekleriyle Denizli’de bulunan 62 birleştirilmiş sınıflı ilkokula teslim edildi. Projenin son halini almasından itibaren geçen süreçte Mobil Deney Çantası hakkında öğretmenlere materyal hakkında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ayrıntılı bilgilendirme yapıldı ve alınan geri bildirimler verimlilik adına olumlu sonuçlar verdi. Öğrencilerin öğrenim programındaki hedefleri gerçekleştirebilmesi, derslerine olan ilgi ve motivasyonlarını artırabilmesi açısından kilit bir role sahip olması hedeflenen Mobil Deney Çantası; öğrencilerin bilime olan ilgilerini artıracak önemli bir öğretim materyali olarak tasarlandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.