Denizli Büyükşehir destekliyor, kadınlar üretiyor

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2024 - 18:08, Güncelleme: 28.01.2024 - 16:43 1880+ kez okundu.
 

Denizli Büyükşehir destekliyor, kadınlar üretiyor

Denizli Büyükşehir destekliyor, kadınlar üretiyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, aile ekonomilerine katkı sağlamak için Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi’nden faydalan girişimci kadınları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.Denizli Büyükşehir Belediyesinin dar gelirli girişimci kadınların ticaret hayatta daha fazla başarılı olabilmeleri hedefiyle uzun yıllardır sürdürdüğü Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, kendi işini kurmak isteyen kadınlara destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi’nden edindikleri mikrokredilerle iş kurup, el emeği göz nuru ürünlerini görücüye çıkaran girişimci kadınları ziyaret etti. Bayramyeri Meydanı’nda girişimci kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği stantları gezen Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, kadınlarla bir süre sohbet ederek hayırlı işler diledi.“Kadınlar bizim başımızın tacı”Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile birlikte hayata geçirdikleri Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi ile kadınlara kaynak sağlamaya devam ettiklerini söyledi. Kadınların buradan edindikleri küçük sermayeleri çok iyi kullandığını ve el emeği göz nuru ürünlerle aile ekonomilerine katkı sağladıklarını anlatan Başkan Zolan, “Kadınlar bizim başımızın tacı. Mikrokredi Ofisimiz ile balık vermek yerine balık tutmasını öğretiyoruz. Hanım kardeşlerimiz hem üretsin, hem de ev ekonomilerine katkı sağlasınlar istiyoruz” dedi.
Denizli Büyükşehir destekliyor, kadınlar üretiyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, aile ekonomilerine katkı sağlamak için Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi’nden faydalan girişimci kadınları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin dar gelirli girişimci kadınların ticaret hayatta daha fazla başarılı olabilmeleri hedefiyle uzun yıllardır sürdürdüğü Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, kendi işini kurmak isteyen kadınlara destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi’nden edindikleri mikrokredilerle iş kurup, el emeği göz nuru ürünlerini görücüye çıkaran girişimci kadınları ziyaret etti. Bayramyeri Meydanı’nda girişimci kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği stantları gezen Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, kadınlarla bir süre sohbet ederek hayırlı işler diledi.

“Kadınlar bizim başımızın tacı”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile birlikte hayata geçirdikleri Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi ile kadınlara kaynak sağlamaya devam ettiklerini söyledi. Kadınların buradan edindikleri küçük sermayeleri çok iyi kullandığını ve el emeği göz nuru ürünlerle aile ekonomilerine katkı sağladıklarını anlatan Başkan Zolan, “Kadınlar bizim başımızın tacı. Mikrokredi Ofisimiz ile balık vermek yerine balık tutmasını öğretiyoruz. Hanım kardeşlerimiz hem üretsin, hem de ev ekonomilerine katkı sağlasınlar istiyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.