DENİZLİ BÖYLE COŞKU GÖRMEDİ...

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2018 - 23:17, Güncelleme: 26.05.2018 - 23:39 3565+ kez okundu.
 

DENİZLİ BÖYLE COŞKU GÖRMEDİ...

Denizlispor'un kuruluşunun 52. yılı coşkuyla kutlandı. Çınar Meydanı'nda toplanan taraftar grupları ve Denizlililerin katıldığı bir organizasyonla kutlamalar görkemli bir şekilde gerçekleşti. Meydan adeta yeşil-siyah renklere büründü, yakılan meşaleler ise geceye renk kattı. 
Kıran kırana geçen bir sezonu başarılı bir şekilde tamamlayarak ligde kalmayı başaran Denizlispor, taraftarı ve Denizlileri sevince boğmuştu. Mucizeler yaratarak gelinen bu günlerin mutluluğu, Denizlispor'un yaş günü kutlamalarına da yansıdı.  Denizlispor, 52. yaş gününü şehirle bütünleşerek kutladı. Genci, yaşlısı her yaştan vatandaşın bir araya geldiği Çınar Meydan'ı tarihi bir güne ev sahipliği yaptı. Alanda toplanan binlerce Denizlili, Denizlispor formaları ve bayraklar ile yaşanan heyecana ortak oldu. Yakılan meşalelerin aydınlattığı meydanda atılan havai fişekler ise gökyüzünü aydınlattı.  ÜSTEK YENİDEN ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI Öte yandan kutlamalar sırasında alana gelen ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin balkonuna çıkarak bir konuşma yapan Başkan Mustafa Üstek, taraftara sürpriz yaptı ve yeniden aday olduğunu açıkladı. "Yarın adayım" diyen Üstek toplanan kalabalıktan büyük alkış aldı. Yapılan konuşmaların ardından alanda hazır bekletilen ve üzeri Denizlispor'un renkleri ile süslenen bir pasta kesildi.  POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik ve sivil polisler, alanda geniş güvenlik önlemleri aldı. Kutlamalara gölge düşmemesi için büyük çaba harcayan polis, meşalelerin yere atılmaması konusunda taraftarları sık sık uyardı. Kendilerine ayrılan güzergah üzerinde yürümelerine izin verilen taraftarlar, tatsızlık çıkarmadan Denizlispor taraftarına yakışır bir şekilde eğlencenin tadını çıkardı. Polis zaman zaman DRONE ile havadan çekim yaptı.  (TÜM FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN)  CHP'Lİ VEKİL ADAYLARI DA ALANDAYDI CHP'nin Ankara'da gerçekleştirdiği  aday tanıtım toplantısının ardından Denizli'ye gelen adaylar, ayaklarının tozu ile meydana indi. CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Türkmenoğlu, 27. Dönem Milletvekili Adayları Özgür Savaş Bayar ve Şeniz Doğan'da taraftarlarla birlikte coşkuya ortak oldu. 
Denizlispor'un kuruluşunun 52. yılı coşkuyla kutlandı. Çınar Meydanı'nda toplanan taraftar grupları ve Denizlililerin katıldığı bir organizasyonla kutlamalar görkemli bir şekilde gerçekleşti. Meydan adeta yeşil-siyah renklere büründü, yakılan meşaleler ise geceye renk kattı. 

Kıran kırana geçen bir sezonu başarılı bir şekilde tamamlayarak ligde kalmayı başaran Denizlispor, taraftarı ve Denizlileri sevince boğmuştu. Mucizeler yaratarak gelinen bu günlerin mutluluğu, Denizlispor'un yaş günü kutlamalarına da yansıdı.  Denizlispor, 52. yaş gününü şehirle bütünleşerek kutladı. Genci, yaşlısı her yaştan vatandaşın bir araya geldiği Çınar Meydan'ı tarihi bir güne ev sahipliği yaptı. Alanda toplanan binlerce Denizlili, Denizlispor formaları ve bayraklar ile yaşanan heyecana ortak oldu. Yakılan meşalelerin aydınlattığı meydanda atılan havai fişekler ise gökyüzünü aydınlattı. 

ÜSTEK YENİDEN ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI

Öte yandan kutlamalar sırasında alana gelen ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin balkonuna çıkarak bir konuşma yapan Başkan Mustafa Üstek, taraftara sürpriz yaptı ve yeniden aday olduğunu açıkladı. "Yarın adayım" diyen Üstek toplanan kalabalıktan büyük alkış aldı. Yapılan konuşmaların ardından alanda hazır bekletilen ve üzeri Denizlispor'un renkleri ile süslenen bir pasta kesildi. 

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik ve sivil polisler, alanda geniş güvenlik önlemleri aldı. Kutlamalara gölge düşmemesi için büyük çaba harcayan polis, meşalelerin yere atılmaması konusunda taraftarları sık sık uyardı. Kendilerine ayrılan güzergah üzerinde yürümelerine izin verilen taraftarlar, tatsızlık çıkarmadan Denizlispor taraftarına yakışır bir şekilde eğlencenin tadını çıkardı. Polis zaman zaman DRONE ile havadan çekim yaptı. 

(TÜM FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN) 

CHP'Lİ VEKİL ADAYLARI DA ALANDAYDI

CHP'nin Ankara'da gerçekleştirdiği  aday tanıtım toplantısının ardından Denizli'ye gelen adaylar, ayaklarının tozu ile meydana indi. CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Türkmenoğlu, 27. Dönem Milletvekili Adayları Özgür Savaş Bayar ve Şeniz Doğan'da taraftarlarla birlikte coşkuya ortak oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.