Denizli-Antalya kara yolu çift yönlü ulaşıma açıldı

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2019 - 21:56, Güncelleme: 15.01.2019 - 21:56 3873+ kez okundu.
 

Denizli-Antalya kara yolu çift yönlü ulaşıma açıldı

- Kar yağışı ve tipi nedeniyle yaklaşık 1 saat tek yönlü ulaşıma kapanan kara yolunda trafik akışı normale döndü - Kent merkezinde sokağa çıkan vatandaşlar karın keyfini çıkardı
YOLUN AÇILDIĞI BİLGİSİ EKLENDİ DENİZLİ (AA) - Kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma tek yönlü kapatılan Denizli-Antalya kara yolu, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından açıldı.  Denizli-Antalya kara yolu Cankurtaran mevkisinde yoğun kar yağışı nedeniyle 1150 rakımlı Kazıkbeli Geçidi'nde bazı araçlar yolda kaldı. Trafik ekipleri, kazalar ve yolda kalan araçların kaldırılması için Antalya'dan Denizli yönüne trafiği tek yönlü kapattı. Yaklaşık bir saat süren çalışmayla yolda kalan araçlar kaldırıldı, ulaşım normale döndü. Gökpınar Mahallesi Kelleci Kardeşler mevkisinde oluşturulan kontrol noktalarında tır ve çekiciler bekletiliyor, zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor. Yolda kalan araçlar çekiciler yardımıyla kurtarılıyor.
- Kar yağışı ve tipi nedeniyle yaklaşık 1 saat tek yönlü ulaşıma kapanan kara yolunda trafik akışı normale döndü - Kent merkezinde sokağa çıkan vatandaşlar karın keyfini çıkardı

YOLUN AÇILDIĞI BİLGİSİ EKLENDİ

DENİZLİ (AA) - Kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma tek yönlü kapatılan Denizli-Antalya kara yolu, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından açıldı. 

Denizli-Antalya kara yolu Cankurtaran mevkisinde yoğun kar yağışı nedeniyle 1150 rakımlı Kazıkbeli Geçidi'nde bazı araçlar yolda kaldı.

Trafik ekipleri, kazalar ve yolda kalan araçların kaldırılması için Antalya'dan Denizli yönüne trafiği tek yönlü kapattı.

Yaklaşık bir saat süren çalışmayla yolda kalan araçlar kaldırıldı, ulaşım normale döndü.

Gökpınar Mahallesi Kelleci Kardeşler mevkisinde oluşturulan kontrol noktalarında tır ve çekiciler bekletiliyor, zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor. Yolda kalan araçlar çekiciler yardımıyla kurtarılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.