Denizli’de Dünya Yaşlılar Günü kutlandı

DENİZLİ GÜNCEL 02.10.2023 - 21:07, Güncelleme: 02.10.2023 - 21:07 3408+ kez okundu.
 

Denizli’de Dünya Yaşlılar Günü kutlandı

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ile Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ nedeniyle Huzurevinde etkinlik düzenlendi.
'1 Ekim Yaşlılar Günü’ dolayısıyla Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Berna Öztürk, Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kadriye Özer Bici, İl Sağlık Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanları tarafından huzurevine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette; Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve beraberindeki heyet, huzurevinde kalan yaşlıların ‘Dünya Yaşlılar Gününü’ karanfil dağıtarak kutladılar. Ayrıca günün önemine dair huzurevi sakinleri ile birlikte pasta kesildi ve ‘1 Ekim Dünya Yürüyüş Günü’ çerçevesinde yürüyüş düzenlendi. Sağlık ekipleri tarafından huzurevi sakinlerinin tansiyon ve şekerleri ölçülerek Fizyoterapist eşliğinde de nefes egzersiz çalışması yapıldı. Huzur evinde kalan yaşlılar ile tek tek tokalaşan ve sohbet eden Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tüm yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden huzurevi sakinleri ise, kendilerini unutmadıkları ve bu özel günde onlarla birlikte oldukları için Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.
Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ile Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ nedeniyle Huzurevinde etkinlik düzenlendi.

'1 Ekim Yaşlılar Günü’ dolayısıyla Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Berna Öztürk, Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kadriye Özer Bici, İl Sağlık Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanları tarafından huzurevine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette; Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve beraberindeki heyet, huzurevinde kalan yaşlıların ‘Dünya Yaşlılar Gününü’ karanfil dağıtarak kutladılar. Ayrıca günün önemine dair huzurevi sakinleri ile birlikte pasta kesildi ve ‘1 Ekim Dünya Yürüyüş Günü’ çerçevesinde yürüyüş düzenlendi. Sağlık ekipleri tarafından huzurevi sakinlerinin tansiyon ve şekerleri ölçülerek Fizyoterapist eşliğinde de nefes egzersiz çalışması yapıldı.

Huzur evinde kalan yaşlılar ile tek tek tokalaşan ve sohbet eden Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tüm yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden huzurevi sakinleri ise, kendilerini unutmadıkları ve bu özel günde onlarla birlikte oldukları için Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.