DEĞİŞİKLİK BUGÜN BAŞLIYOR

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2019 - 14:01, Güncelleme: 18.02.2019 - 14:01 4237+ kez okundu.
 

DEĞİŞİKLİK BUGÜN BAŞLIYOR

e-Devlet'ten milyonlarca kişiyi ilgilendiren değişiklik bugün başlıyor.
Vatandaşın artık su, doğalgaz, elektrik ve telekom abonelikleri ile ilgili şubelere gitmesi gerekmeyecek. Bugün itibarıyla su, doğal gaz, elektrik, telekom abonelikleri ile ilgili işlemler, e-Devlet sistemi ile entegre edilerek vatandaşa erişim kolaylığı sağlandı. Abonelikler de e-Devlet üzerinden sonlandırılabilecek. e-Devlet üzerinden abonelik işlemi yapamayan vatandaşlar ise şube ve abonelik bayilerine giderek işlemlerini yüz yüze yapmaya devam edecek. BÜROKRASİ BİTİYOR 2019 sonuna kadar e-Devlet entegrasyon çalışmalarının Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin koordinasyonunda tüm bakanlık ve kurumlarda tamamlanması da planlanıyor. e-Devlet üzerinden işlem yapmak için PTT ofislerinden şifre alınması gerekiyor. e-Devlet ile bürokrasinin sıfıra inmesi amaçlanıyor. CUMHURBAŞKANLIĞI DİJİTAL DÖNÜŞÜM OFİSİ KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI "Yakında diğer abonelikleri de uygulamaya dahil ederek, milletimize yakışır şekilde dijitalleşmeyi ülkemizin her hanesine ulaştırmaya devam edeceğiz. Dijital Dönüşüm Ofisi olarak koordine ettiğimiz ve Ticaret Bakanlığımızın çıkarmış olduğu mesafeli satış mevzuatı ve diğer yönetmeliklerde yapılan düzenlemelerle vatandaşımız artık elektrik, doğal gaz, su ve Türk Telekom aboneliklerini e-Devlet üzerinden yapabilecekler."
e-Devlet'ten milyonlarca kişiyi ilgilendiren değişiklik bugün başlıyor.

Vatandaşın artık su, doğalgaz, elektrik ve telekom abonelikleri ile ilgili şubelere gitmesi gerekmeyecek. Bugün itibarıyla su, doğal gaz, elektrik, telekom abonelikleri ile ilgili işlemler, e-Devlet sistemi ile entegre edilerek vatandaşa erişim kolaylığı sağlandı. Abonelikler de e-Devlet üzerinden sonlandırılabilecek. e-Devlet üzerinden abonelik işlemi yapamayan vatandaşlar ise şube ve abonelik bayilerine giderek işlemlerini yüz yüze yapmaya devam edecek.

BÜROKRASİ BİTİYOR

2019 sonuna kadar e-Devlet entegrasyon çalışmalarının Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin koordinasyonunda tüm bakanlık ve kurumlarda tamamlanması da planlanıyor. e-Devlet üzerinden işlem yapmak için PTT ofislerinden şifre alınması gerekiyor. e-Devlet ile bürokrasinin sıfıra inmesi amaçlanıyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI DİJİTAL DÖNÜŞÜM OFİSİ KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

"Yakında diğer abonelikleri de uygulamaya dahil ederek, milletimize yakışır şekilde dijitalleşmeyi ülkemizin her hanesine ulaştırmaya devam edeceğiz. Dijital Dönüşüm Ofisi olarak koordine ettiğimiz ve Ticaret Bakanlığımızın çıkarmış olduğu mesafeli satış mevzuatı ve diğer yönetmeliklerde yapılan düzenlemelerle vatandaşımız artık elektrik, doğal gaz, su ve Türk Telekom aboneliklerini e-Devlet üzerinden yapabilecekler."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.