DEGİAD’dan Başkan Osman Zolan'a ziyaret

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2018 - 14:11, Güncelleme: 02.11.2018 - 14:11 3455+ kez okundu.
 

DEGİAD’dan Başkan Osman Zolan'a ziyaret

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Bir süre önce genel kurullarını tamamlayan Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Urhan ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, “Denizli’de taş taş üzerine konulacaksa bizler hep beraber oluruz. Fikir ve önerilerinize her zaman açığız” dedi. İş dünyası ile karşılıklı fikir alışverişlerinin kendileri açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir olduktan sonra bütün şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlerle temas etmek, bir arada olmak bizlere ve şehrimize artı değer katar. Bu yürüyüşümüzü güçlendirelim. Hem göreve gelişinizden hem de ziyarete gelişinizden mutlu oldum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. "Üzerimize düşen vazife neyse yerine getirmek isteriz" DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ise, kendilerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Urhan, “Biz de şehrimiz için taş üzerine taş koyma anlamında üzerimize düşen vazife neyse yerine getirmek isteriz. Kendi planlarımızı düşüncelerimizi daha net ortaya çıkarıp sizlerle paylaşmak isteriz” diye konuştu.    
Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Bir süre önce genel kurullarını tamamlayan Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Urhan ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, “Denizli’de taş taş üzerine konulacaksa bizler hep beraber oluruz. Fikir ve önerilerinize her zaman açığız” dedi. İş dünyası ile karşılıklı fikir alışverişlerinin kendileri açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir olduktan sonra bütün şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlerle temas etmek, bir arada olmak bizlere ve şehrimize artı değer katar. Bu yürüyüşümüzü güçlendirelim. Hem göreve gelişinizden hem de ziyarete gelişinizden mutlu oldum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

"Üzerimize düşen vazife neyse yerine getirmek isteriz"

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ise, kendilerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Urhan, “Biz de şehrimiz için taş üzerine taş koyma anlamında üzerimize düşen vazife neyse yerine getirmek isteriz. Kendi planlarımızı düşüncelerimizi daha net ortaya çıkarıp sizlerle paylaşmak isteriz” diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.