MERKEZEFENDİ ADAYI BAŞER'E İŞ DÜNYASINDAN TAM DESTEK!

DENİZLİ SİYASET 28.02.2024 - 12:58, Güncelleme: 28.02.2024 - 12:58 1910+ kez okundu.
 

MERKEZEFENDİ ADAYI BAŞER'E İŞ DÜNYASINDAN TAM DESTEK!

Genç iş insanı Ekrem Başer, Cumhur İttifakı tarafından Merkezefendi Belediye Başkanlığı'na aday gösterildiği ilk günden beri temsil ettiği iş dünyasıyla yakın temasta. Odalar, meslek örgütleri ve sendikaların yönetim kademeleriyle bir araya gelen Başer'e hem işveren hem de işçi temsilcilerinden tam destek var.
HABER MERKEZİ   Denizli Ticaret Odası ziyaretiyle başladığı iş dünyası gezilerinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor Ekrem Başer. İş dünyasının siyasetteki başarılı temsilcisi Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Başer, yalnızca işverenler değil işçi örgütleriyle de temas halinde. EKONOMİYİ CANLANDIRACAK PROJELER Ulaşabildiği tüm oda, dernek ve sendikaları turlayan Başer, yönetim kademesiyle bir araya gelip Denizli iş hayatına önemli kazanımlar sağlayacak projelerini anlatıyor, öneri ve beklentileri dinliyor. Başer'in geçtiğimiz günlerde açıkladığı projelerinin arasında kent ekonomisini canlandıracak, ara elaman sıkıntısını ortadan giderecek, kadın ve genç istihdamını arttıracak çok sayıda başlık yer alıyor. YÜZLERCE İŞ İNSANI İLE BİR ARAYA GELDİ Başer bu önemli projelerini paylaşmak için DTO'nun ardından Denizli Sanayi Odası, İhracatçılar Birliği, Mimarlar Odası, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Madeni İşler ve Demirciler Odası, Denizli Barosu gibi iş dünyasının önemli temsilcileriyle buluştu. BASİAD, DEGİAD, GESİFED, DESİAD, MÜSİAD, AYSİAD, DİMSİAD ve ASKON gibi işveren derneklerini de turlayan Başer, Kamu-Sen gibi işçi sendikalarıyla da görüşüp projelerini anlatıyor.  DENİZLİ SANAYİ MÜZESİ SANAYİCİLERİ HEYECANLANDIRDI Ekonomi ve iş dünyasını yakından ilgilendiren projelerden en dikkat çekici olanı Denizli Sanayi Müzesi. Reel sanayisi ile yalnız tekstilde değil pek çok sektörde ülkenin lokomotif şehri konumundaki Denizli'nin sanayi tarihi eskilere dayanıyor. Ancak şu ana kadar kent sanayisinin gelişim evrelerini gösteren bir müze fikri daha önce dillendirilmemişti. Başer'in bu projesi sanayicileri heyecanlandırdı. GENÇ VE KADIN İSTİHDAMI ARTACAK Başer'in önemli projeleri arasında genç ve kadın istihdamı arttıracak uzun süreli ve iş garantili meslek edindirme kursları, ara eleman sıkıntısını giderecek eğitim merkezleri ve programları, Tarım Danışma Ofisleri, Tohum Bankaları, Bölgesel İstihdam Ofisleri gibi önemli projeler bulunuyor. Merkezefendi'ye yapılacak örnek turizm projeleriyle de bölge turizmine can vermeyi planlayan Başer'in projeleri de muhatapları tarafından doğru ve yerinde tespitler olarak yorumluyor. İŞ DÜNYASININ SİYASETTEKİ TEMSİLCİSİ Denizli'nin başarılı iş insanlarından biri olan Başer, iş hayatı nedeniyle ziyaret ettiği pek çok oda ve derneğin üyesi. Bu nedenle kente yön veren iş insanlarının tam desteğini alan Başer, ortaya koyduğu akılcı ve uzun vadeli projelerle de camianın yüzünü güldürüyor. Yaptığı ziyaretlerde, "Yalnız genç ve azimli değil projeleriyle de farklı ve öncü olduğunu gösteriyor" sözleriyle Başer'in kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu dile getiren iş insanları, Merkezefendi'de 31 Mart'tan sonra başlayacak yeni dönemde Denizli ekonomisi için önemli adımların atılacağından emin.    
Genç iş insanı Ekrem Başer, Cumhur İttifakı tarafından Merkezefendi Belediye Başkanlığı'na aday gösterildiği ilk günden beri temsil ettiği iş dünyasıyla yakın temasta. Odalar, meslek örgütleri ve sendikaların yönetim kademeleriyle bir araya gelen Başer'e hem işveren hem de işçi temsilcilerinden tam destek var.

HABER MERKEZİ

 

Denizli Ticaret Odası ziyaretiyle başladığı iş dünyası gezilerinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor Ekrem Başer. İş dünyasının siyasetteki başarılı temsilcisi Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Başer, yalnızca işverenler değil işçi örgütleriyle de temas halinde.

EKONOMİYİ CANLANDIRACAK PROJELER

Ulaşabildiği tüm oda, dernek ve sendikaları turlayan Başer, yönetim kademesiyle bir araya gelip Denizli iş hayatına önemli kazanımlar sağlayacak projelerini anlatıyor, öneri ve beklentileri dinliyor. Başer'in geçtiğimiz günlerde açıkladığı projelerinin arasında kent ekonomisini canlandıracak, ara elaman sıkıntısını ortadan giderecek, kadın ve genç istihdamını arttıracak çok sayıda başlık yer alıyor.

YÜZLERCE İŞ İNSANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Başer bu önemli projelerini paylaşmak için DTO'nun ardından Denizli Sanayi Odası, İhracatçılar Birliği, Mimarlar Odası, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Madeni İşler ve Demirciler Odası, Denizli Barosu gibi iş dünyasının önemli temsilcileriyle buluştu. BASİAD, DEGİAD, GESİFED, DESİAD, MÜSİAD, AYSİAD, DİMSİAD ve ASKON gibi işveren derneklerini de turlayan Başer, Kamu-Sen gibi işçi sendikalarıyla da görüşüp projelerini anlatıyor. 

DENİZLİ SANAYİ MÜZESİ SANAYİCİLERİ HEYECANLANDIRDI

Ekonomi ve iş dünyasını yakından ilgilendiren projelerden en dikkat çekici olanı Denizli Sanayi Müzesi. Reel sanayisi ile yalnız tekstilde değil pek çok sektörde ülkenin lokomotif şehri konumundaki Denizli'nin sanayi tarihi eskilere dayanıyor. Ancak şu ana kadar kent sanayisinin gelişim evrelerini gösteren bir müze fikri daha önce dillendirilmemişti. Başer'in bu projesi sanayicileri heyecanlandırdı.

GENÇ VE KADIN İSTİHDAMI ARTACAK

Başer'in önemli projeleri arasında genç ve kadın istihdamı arttıracak uzun süreli ve iş garantili meslek edindirme kursları, ara eleman sıkıntısını giderecek eğitim merkezleri ve programları, Tarım Danışma Ofisleri, Tohum Bankaları, Bölgesel İstihdam Ofisleri gibi önemli projeler bulunuyor. Merkezefendi'ye yapılacak örnek turizm projeleriyle de bölge turizmine can vermeyi planlayan Başer'in projeleri de muhatapları tarafından doğru ve yerinde tespitler olarak yorumluyor.

İŞ DÜNYASININ SİYASETTEKİ TEMSİLCİSİ

Denizli'nin başarılı iş insanlarından biri olan Başer, iş hayatı nedeniyle ziyaret ettiği pek çok oda ve derneğin üyesi. Bu nedenle kente yön veren iş insanlarının tam desteğini alan Başer, ortaya koyduğu akılcı ve uzun vadeli projelerle de camianın yüzünü güldürüyor. Yaptığı ziyaretlerde, "Yalnız genç ve azimli değil projeleriyle de farklı ve öncü olduğunu gösteriyor" sözleriyle Başer'in kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu dile getiren iş insanları, Merkezefendi'de 31 Mart'tan sonra başlayacak yeni dönemde Denizli ekonomisi için önemli adımların atılacağından emin.

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.