CUMHUR SARI İLE TARİHİN DİBİ DENİZLİ'YE GELİYOR

DENİZLİ MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2018 - 20:52, Güncelleme: 09.08.2018 - 21:15 3332+ kez okundu.
 

CUMHUR SARI İLE TARİHİN DİBİ DENİZLİ'YE GELİYOR

Ülkenin en komik tarih öğretmenini izlemeye hazır olun.
Ülkenin en komik tarih öğretmenini izlemeye hazır olun. Anlattığı hikayelerin çoğu günlük hayatda kullandığımız ama nereden çıktığını bilmediğimiz deyim ve atasözlerinin Orta Asya'dan ve Osmanlı'dan kalan kökeni. Bu sözleri çoğu arkadaşınızdan duymuş olabilirsiniz ama çıkış hikayelerini dinleyince çok eğleneceksiniz. 15 yıllık tarih öğretmeni Cumhur Sarı, tarih derslerine yönelik ön yargıyı yıkmaya kararlı. Sarı, tarihsel gerçeklikte 'Türk' figürünün zaten ilginç ve enteresan özellikleri olduğunu iddia ediyor ve tarihin derinliklerinden Osmanlı'ya kadar giden bir yol hikayesini anlatıyor. Yaklaşık iki yıldır çeşitli sahnelerde stand-up gösterileri düzenleyen Cumhur Sarı, dinleyenlerine görülmemiş derecede eğlenceli bir tarih dersi deneyimi vaat ediyor. Denizli'ye sahne almak için ikinci kez gelecek olan Cumhur Sarı ile Tarihin Dibi gösterisi 13.08.2018 de Telve Restaurantda saat 20:30 da gerçekleşecek.  Hem tarihi ondan dinleyip öğrenmek. Hemde öğrenirken dolu dolu eğlenmek isteyen herkesi sahnesine davet ediyor. 
Ülkenin en komik tarih öğretmenini izlemeye hazır olun.

Ülkenin en komik tarih öğretmenini izlemeye hazır olun. Anlattığı hikayelerin çoğu günlük hayatda kullandığımız ama nereden çıktığını bilmediğimiz deyim ve atasözlerinin Orta Asya'dan ve Osmanlı'dan kalan kökeni. Bu sözleri çoğu arkadaşınızdan duymuş olabilirsiniz ama çıkış hikayelerini dinleyince çok eğleneceksiniz.

15 yıllık tarih öğretmeni Cumhur Sarı, tarih derslerine yönelik ön yargıyı yıkmaya kararlı. Sarı, tarihsel gerçeklikte 'Türk' figürünün zaten ilginç ve enteresan özellikleri olduğunu iddia ediyor ve tarihin derinliklerinden Osmanlı'ya kadar giden bir yol hikayesini anlatıyor. Yaklaşık iki yıldır çeşitli sahnelerde stand-up gösterileri düzenleyen Cumhur Sarı, dinleyenlerine görülmemiş derecede eğlenceli bir tarih dersi deneyimi vaat ediyor.

Denizli'ye sahne almak için ikinci kez gelecek olan Cumhur Sarı ile Tarihin Dibi gösterisi 13.08.2018 de Telve Restaurantda saat 20:30 da gerçekleşecek. 

Hem tarihi ondan dinleyip öğrenmek. Hemde öğrenirken dolu dolu eğlenmek isteyen herkesi sahnesine davet ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.