Denizli TÜRKAV’dan “Azerbaycan’da Son Gelişmeler” konferansı

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2023 - 13:35, Güncelleme: 06.10.2023 - 13:35 6697+ kez okundu.
 

Denizli TÜRKAV’dan “Azerbaycan’da Son Gelişmeler” konferansı

DENİZLİ (İHA) - Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Denizli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Azerbaycan’da Son Gelişmeler” konulu konferans geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Denizli İl Başkanlığı tarafından Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda “Azerbaycan’da Son Gelişmeler” konulu konferans ve “Türk Dünyasından Ezgiler” dinletisi düzenlendi. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Elyar Türker’in konuşmacı olarak katıldığı konferans, daha sonra Türk dünyası sanatçısı Kaza Kuzucu’dan “Türk Dünyasından Ezgiler” ile devam etti. Konuşmacı Elyar Türker, Kuzey ve Güney Azerbaycan ile Karabağ meseleleri hakkında bilgiler vererek, davetlilere bölgede yaşanan son gelişmeleri aktardı. Yoğun katılımın olduğu programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TÜRKAV Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canpolat, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Özgür Solak, Kamu-Sen İl Başkanı Emre Erdoğan, DİMSİAD Başkanı Halil İbrahim Çerçi, MHP ilçe başkanları, Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları ve davetliler katıldı.
DENİZLİ (İHA) - Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Denizli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Azerbaycan’da Son Gelişmeler” konulu konferans geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

style="background-color:rgb(242, 244, 245); color:rgb(51, 51, 51); font-size:14px">Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Denizli style="background-color:rgb(242, 244, 245); color:rgb(51, 51, 51); font-size:14px"> İl Başkanlığı tarafından Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda “Azerbaycan’da Son Gelişmeler” konulu href="http://www.denizlikenthaber.com/ara?q=konferans " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">konferans ve “Türk Dünyasından Ezgiler” dinletisi düzenlendi. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Elyar Türker’in konuşmacı olarak katıldığı konferans, daha sonra Türk dünyası sanatçısı Kaza Kuzucu’dan “Türk Dünyasından Ezgiler” ile devam etti. Konuşmacı Elyar Türker, Kuzey ve Güney href="http://www.denizlikenthaber.com/ara?q=Azerbaycan " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Azerbaycan ile Karabağ meseleleri hakkında bilgiler vererek, davetlilere bölgede yaşanan son gelişmeleri aktardı.
/>
/> style="background-color:rgb(242, 244, 245); color:rgb(51, 51, 51); font-size:14px">Yoğun katılımın olduğu programa Denizli style="background-color:rgb(242, 244, 245); color:rgb(51, 51, 51); font-size:14px"> Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TÜRKAV Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canpolat, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli style="background-color:rgb(242, 244, 245); color:rgb(51, 51, 51); font-size:14px"> İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ülkü Ocakları Denizli style="background-color:rgb(242, 244, 245); color:rgb(51, 51, 51); font-size:14px"> İl Başkanı Özgür Solak, Kamu-Sen İl Başkanı Emre Erdoğan, DİMSİAD Başkanı Halil İbrahim Çerçi, MHP ilçe başkanları, Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları ve davetliler katıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.