Denizlispor taraftar grubu otobüsüne silahlı saldırı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2023 - 22:39, Güncelleme: 08.10.2023 - 22:39 6048+ kez okundu.
 

Denizlispor taraftar grubu otobüsüne silahlı saldırı

DENİZLİ (İHA) - Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı.
Fethiyespor-Denizlispor karşılaşması için Denizli’den Fethiye’ye giden Denizlispor taraftarlarını taşıyan 2 otobüs, mola için Burdur’un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde benzin istasyonuna girdi. Benzinlikte işletme sahibi H.Ç.’nin küfürlü tezahürat ve konuşma yapmamaları konusunda uyarısının üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavga sonucu benzinlik sahibi H.Ç., Y.A. ve benzinlik çalışanı H.K. yaralandı. Benzinlikte çıkan kavgayı öğrenen Söğütlü 100-150 kişilik grup benzinliğe gelerek otobüsün etrafını çevirdi. Grup otobüse taş ve sopalar ile saldırırken bir kişi ise yanında getirdiği tüfekle otobüse ateş etti. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri toplanan kalabalığı dağıttı. Olayda yaralanan olmazken otobüslerin güvenliği sağlanarak jandarma karakoluna götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.  
DENİZLİ (İHA) - Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı.

Fethiyespor-Denizlispor karşılaşması için Denizli’den Fethiye’ye giden Denizlispor taraftarlarını taşıyan 2 otobüs, mola için Burdur’un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde benzin istasyonuna girdi. Benzinlikte işletme sahibi H.Ç.’nin küfürlü tezahürat ve konuşma yapmamaları konusunda uyarısının üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavga sonucu benzinlik sahibi H.Ç., Y.A. ve benzinlik çalışanı H.K. yaralandı.
Benzinlikte çıkan kavgayı öğrenen Söğütlü 100-150 kişilik grup benzinliğe gelerek otobüsün etrafını çevirdi. Grup otobüse taş ve sopalar ile saldırırken bir kişi ise yanında getirdiği tüfekle otobüse ateş etti. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri toplanan kalabalığı dağıttı.
Olayda yaralanan olmazken otobüslerin güvenliği sağlanarak jandarma karakoluna götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.