ÇİVRİL'DE KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2018 - 16:37, Güncelleme: 04.09.2018 - 16:37 3005+ kez okundu.
 

ÇİVRİL'DE KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çivril Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bozdağ Mahallesi'ndeki
Çivril Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bozdağ Mahallesi'ndeki yol ve kilit parke çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde yol ve kilit parke çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belirli plan çevresinde hareket eden ekiplerin bu sefer ki durağı Bozdağ Mahallesi oldu. Yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan Bozdağ Mahallesi’ndeki yol ve kilit parke çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek halkın sorunlarını dinleyen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Merkezi yerlerde olduğu gibi çalışmalarımızı kırsal alanlara da yayarak kilit parke taşı döşemeye devam edeceğiz. Gece gündüz demeden ekibimizle birlikte daha yaşanılır bir Çivril için var gücümüzle çalışacağız. bu hizmetlerimizle Bozdağ Mahallesi’ni de tozdan çamurdan kurtaracağız.” şeklinde konuştu. Mahalle sakinleri de Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. 
Çivril Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bozdağ Mahallesi'ndeki

Çivril Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bozdağ Mahallesi'ndeki yol ve kilit parke çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde yol ve kilit parke çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belirli plan çevresinde hareket eden ekiplerin bu sefer ki durağı Bozdağ Mahallesi oldu. Yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan Bozdağ Mahallesi’ndeki yol ve kilit parke çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek halkın sorunlarını dinleyen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Merkezi yerlerde olduğu gibi çalışmalarımızı kırsal alanlara da yayarak kilit parke taşı döşemeye devam edeceğiz. Gece gündüz demeden ekibimizle birlikte daha yaşanılır bir Çivril için var gücümüzle çalışacağız. bu hizmetlerimizle Bozdağ Mahallesi’ni de tozdan çamurdan kurtaracağız.” şeklinde konuştu. Mahalle sakinleri de Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.