Çivril'de Başkan Osman Zolan coşkusu

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2019 - 15:35, Güncelleme: 14.03.2019 - 15:35 3437+ kez okundu.
 

Çivril'de Başkan Osman Zolan coşkusu

Çivril ilçesinde gittiği her mahallede coşku ve sevgi seli ile karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların sevgisine ve güvenine layık olabilmek için, göreve geldikleri ilk andan itibaren Çivril ve Denizli için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinin Özdemirci, Irgıllı, Gümüşsu, Işıklı, Balçıkhisar, Emircik, Haydan, Koçak, İğdir, Kocayaka, Karabedirler, Karalar ve Gürpınar Mahallelerini ziyaret etti. Gittiği her mahallede coşku ve sevgi seli ile karşılanan Başkan Osman Zolan'a Çivril Belediye Başkan Adayı Niyazi Vural, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip, AK Parti ve MHP Çivril İlçe Başkanları ve beraberindekiler eşlik etti. Gece geç saatlere kadar vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan'ın ziyareti renkli görüntülere de sahne oldu. Koçak Mahallesi'nde manilerle karşılanan Başkan Osman Zolan, Karabedirler Mahallesi'nde Çivril Belediye Başkan Adayı Vural ile langırt oynadı. Büyükşehir Belediyesinin tamamlamak üzere olduğu Gümüşsu Şelalesi Çevre Düzenlemesi projesini inceleyen Başkan Osman Zolan, vatandaşların sevgisine ve güveninize layık olabilmek için, göreve geldikleri ilk andan itibaren Çivril ve Denizli için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. "Bunları siz çoktan hak ettiniz" Başkan Osman Zolan, "Çivrilimize şöyle baktığımız zaman, 5 yıl önceki halini hatırlıyor muyuz? Şimdi parmakla gösterilen bir ilçe haline geldi. Alt yapıdan üst yapıya, kapalı yüzme havuzundan meydanına birçok yatırım yaptık, yapmaya da devam edeceğiz inşallah. İçme suyu, kanalizasyona girdik. Baştan aşağıya altyapıyı yaptık çok şükür. Sokakları, ana caddeleri taş ve asfalt olarak hizmetinize sunduk. Güle güle kullanın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bunları siz çoktan hak ettiniz. Çivrilimizde, Denizlimizde hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz inşallah" dedi. "Hepimiz aynı gemideyiz" Çivril'de yapacakları proje ve yatırımları anlatan Başkan Osman Zolan, "Denizlimizde, 19 ilçe ve 622 mahallemize dokunduk, vatandaşlarımızın teveccühü ile de inşallah dokunmaya devam edeceğiz, gece gündüz çalışıp hizmet üreteceğiz. Denizlimizin menfaatinde buluştuk, buluşmaya da devam edeceğiz. Çünkü bizim ortak sevdamız Çivril, ortak sevdamız Denizli. Hepimiz aynı gemideyiz" diye konuştu.
Çivril ilçesinde gittiği her mahallede coşku ve sevgi seli ile karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların sevgisine ve güvenine layık olabilmek için, göreve geldikleri ilk andan itibaren Çivril ve Denizli için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinin Özdemirci, Irgıllı, Gümüşsu, Işıklı, Balçıkhisar, Emircik, Haydan, Koçak, İğdir, Kocayaka, Karabedirler, Karalar ve Gürpınar Mahallelerini ziyaret etti. Gittiği her mahallede coşku ve sevgi seli ile karşılanan Başkan Osman Zolan'a Çivril Belediye Başkan Adayı Niyazi Vural, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip, AK Parti ve MHP Çivril İlçe Başkanları ve beraberindekiler eşlik etti. Gece geç saatlere kadar vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan'ın ziyareti renkli görüntülere de sahne oldu. Koçak Mahallesi'nde manilerle karşılanan Başkan Osman Zolan, Karabedirler Mahallesi'nde Çivril Belediye Başkan Adayı Vural ile langırt oynadı. Büyükşehir Belediyesinin tamamlamak üzere olduğu Gümüşsu Şelalesi Çevre Düzenlemesi projesini inceleyen Başkan Osman Zolan, vatandaşların sevgisine ve güveninize layık olabilmek için, göreve geldikleri ilk andan itibaren Çivril ve Denizli için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

"Bunları siz çoktan hak ettiniz"

Başkan Osman Zolan, "Çivrilimize şöyle baktığımız zaman, 5 yıl önceki halini hatırlıyor muyuz? Şimdi parmakla gösterilen bir ilçe haline geldi. Alt yapıdan üst yapıya, kapalı yüzme havuzundan meydanına birçok yatırım yaptık, yapmaya da devam edeceğiz inşallah. İçme suyu, kanalizasyona girdik. Baştan aşağıya altyapıyı yaptık çok şükür. Sokakları, ana caddeleri taş ve asfalt olarak hizmetinize sunduk. Güle güle kullanın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bunları siz çoktan hak ettiniz. Çivrilimizde, Denizlimizde hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz inşallah" dedi.

"Hepimiz aynı gemideyiz"

Çivril'de yapacakları proje ve yatırımları anlatan Başkan Osman Zolan, "Denizlimizde, 19 ilçe ve 622 mahallemize dokunduk, vatandaşlarımızın teveccühü ile de inşallah dokunmaya devam edeceğiz, gece gündüz çalışıp hizmet üreteceğiz. Denizlimizin menfaatinde buluştuk, buluşmaya da devam edeceğiz. Çünkü bizim ortak sevdamız Çivril, ortak sevdamız Denizli. Hepimiz aynı gemideyiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.