ÇINAR'DA TEK KİŞİLİK EYLEM!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2018 - 14:00, Güncelleme: 03.07.2018 - 14:28 3236+ kez okundu.
 

ÇINAR'DA TEK KİŞİLİK EYLEM!

Önce Eylül sonra Leyla'nın cansız bedeninin bulunmasının ardından, Türkiye adeta yasa boğuldu. Yaşanan olaylara tepki gösteren bir vatandaş, Denizli'de oturma eylemi başlattı. 
Türkiye'de son dönemde artan, cinsel saldırı ve cinayet vakaları idam geri gelmeli mi tartışmalarını bir kez daha gündeme getirdi. Önce Eylül'ün öldürülme haberi ve sonrasında Leyla'nın cansız bedeninin bulunduğu haberi, Türkiye'yi adeta yasa boğdu. Hal böyleyken ülkede yaşanan son iki olay idam tartışmalarının fitilini ateşlemeye yetti. Yaşanan olaylara sessiz kalamayan bir vatandaş Çınar Meydanı'nda oturma eylemi başlattı. "Çocuk katillerine ve tecavüzcülerine idam" yazılı pankartı ile şehrin meydanında tek kişilik oturma eylemi başlatan Barış Ersoy İsimli vatandaş, peş peşe gelen acı haberlerle sarsıldığını ve başka çocukların canının yanmasını istemediğini belirterek eylemine devam edeceğini söyledi.  "ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BURADAYIM" Türkiye'de peş peşe yaşanan çocuk cinayetleri ve tecavüz haberlerine dayanamadığını söyleyen Barış Ersoy, "Ben 3 çocuk babasıyım. 18 yaşında oğlum, 1,5 yaşında 4 aylık kızım var. Gece sabaha kadar duramadım, uyuyamadım ve çocuklarımız için eylem yapma kararı aldım. Sabah ilk işim kırtasiyeye gitmek oldu. Fon kartonu aldım ve duygularımı keçeli kalemle yazdım. İnsanlar tepkisiz kalmasın belediye önünde eylemimi gerçekleştirdim. Umarım benimle aynı düşünen insanlar çocuk tecavüzcülernin idamı için destek olurlar. İnşallahyasa çıkar ve bu sapık insanlar idam edilir. Tek düşüncem bu." dedi. Ersoy'un tek başına başlattığı oturma eylemini polisin kendisini yasalara aykırı davrandığı uyarısının ardından sonlandırdı. 
Önce Eylül sonra Leyla'nın cansız bedeninin bulunmasının ardından, Türkiye adeta yasa boğuldu. Yaşanan olaylara tepki gösteren bir vatandaş, Denizli'de oturma eylemi başlattı. 

Türkiye'de son dönemde artan, cinsel saldırı ve cinayet vakaları idam geri gelmeli mi tartışmalarını bir kez daha gündeme getirdi. Önce Eylül'ün öldürülme haberi ve sonrasında Leyla'nın cansız bedeninin bulunduğu haberi, Türkiye'yi adeta yasa boğdu. Hal böyleyken ülkede yaşanan son iki olay idam tartışmalarının fitilini ateşlemeye yetti. Yaşanan olaylara sessiz kalamayan bir vatandaş Çınar Meydanı'nda oturma eylemi başlattı. "Çocuk katillerine ve tecavüzcülerine idam" yazılı pankartı ile şehrin meydanında tek kişilik oturma eylemi başlatan Barış Ersoy İsimli vatandaş, peş peşe gelen acı haberlerle sarsıldığını ve başka çocukların canının yanmasını istemediğini belirterek eylemine devam edeceğini söyledi. 

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BURADAYIM"

Türkiye'de peş peşe yaşanan çocuk cinayetleri ve tecavüz haberlerine dayanamadığını söyleyen Barış Ersoy, "Ben 3 çocuk babasıyım. 18 yaşında oğlum, 1,5 yaşında 4 aylık kızım var. Gece sabaha kadar duramadım, uyuyamadım ve çocuklarımız için eylem yapma kararı aldım. Sabah ilk işim kırtasiyeye gitmek oldu. Fon kartonu aldım ve duygularımı keçeli kalemle yazdım. İnsanlar tepkisiz kalmasın belediye önünde eylemimi gerçekleştirdim. Umarım benimle aynı düşünen insanlar çocuk tecavüzcülernin idamı için destek olurlar. İnşallahyasa çıkar ve bu sapık insanlar idam edilir. Tek düşüncem bu." dedi.

Ersoy'un tek başına başlattığı oturma eylemini polisin kendisini yasalara aykırı davrandığı uyarısının ardından sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.