CHP'DE SAAT 04'DE ANKARA İSYANI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2018 - 00:04, Güncelleme: 13.12.2018 - 02:01 3621+ kez okundu.
 

CHP'DE SAAT 04'DE ANKARA İSYANI

Denizli Büyükşehir’in İYİ Parti’ye verilmesi deprem etkisi yarattı. CHP’liler karara tepki göstermek için 04.00’da Ankara’ya hareket edecek.
Denizli İYİ Parti’ye verilince CHP’liler isyan etti. İl başkanı ve beraberinde kalabalık bir heyet yarın yapılacak olan Parti Meclis toplantısı öncesinde kararın değiştirilmesi için Ankara yoluna çıkıyor.  Denizli Büyükşehir belediye Başkanlığı’nın İYİ Parti’ye verilmesine tepki için Ankara’ya gidip Genel Merkez’de baskı uygulayacakları öğrenildi. TABANDA BÜYÜK TEPKİ VAR Haberin duyulması üzerine CHP tabanı sosyal medya ve watsahap gruplarında büyük tepki gösterdi. Tepkilerin bir kısmı genel merkeze yöneltilirken, bir kısmı da bu güne kadar aday açıklanmasının gecikmesi nedeniyle  il yönetimine  büyük tepki gösterdi.. Öte yandan bu gece  sadece 1 otobüsle  bazı ilçe başkanlarının yola çıkacak olması da  anlamlı bulundu…  
Denizli Büyükşehir’in İYİ Parti’ye verilmesi deprem etkisi yarattı. CHP’liler karara tepki göstermek için 04.00’da Ankara’ya hareket edecek.

Denizli İYİ Parti’ye verilince CHP’liler isyan etti. İl başkanı ve beraberinde kalabalık bir heyet yarın yapılacak olan Parti Meclis toplantısı öncesinde kararın değiştirilmesi için Ankara yoluna çıkıyor.  Denizli Büyükşehir belediye Başkanlığı’nın İYİ Parti’ye verilmesine tepki için Ankara’ya gidip Genel Merkez’de baskı uygulayacakları öğrenildi.

TABANDA BÜYÜK TEPKİ VAR

Haberin duyulması üzerine CHP tabanı sosyal medya ve watsahap gruplarında büyük tepki gösterdi. Tepkilerin bir kısmı genel merkeze yöneltilirken, bir kısmı da bu güne kadar aday açıklanmasının gecikmesi nedeniyle  il yönetimine  büyük tepki gösterdi.. Öte yandan bu gece  sadece 1 otobüsle  bazı ilçe başkanlarının yola çıkacak olması da  anlamlı bulundu…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.