CHP'DE 4 İLÇE ADAYI DAHA BELLİ OLDU

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2018 - 15:49, Güncelleme: 06.12.2018 - 16:25 3914+ kez okundu.
 

CHP'DE 4 İLÇE ADAYI DAHA BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halka Partisi daha önce 5 ilçe adayını açıklamıştı. Bugün yapılan açıklama sonrası 4 aday daha belli oldu. CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Bozkurt'ta Birsen Çelik ile yola devam edeceklerini söylerken, parti meclisinde alınan karar doğrultusunda Bekilli'de Türkan Keyik, Buldan Hikmet Şen Özen, Sarayköy Cengiz Demirci'nin adaylıkları kesinleştiğini söyledi. Açıklanan son adaylarla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nin Denizli'de açıklanan aday sayısı 9'a ulaştı. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti arasında imzalanacak olan protokol sonrası diğer kalan ilçelerinde adayları kesinlik kazanacağı öğrenildi. İKİ BAŞKAN ADAY GÖSTERİLMEDİ Son yapılan açıklama ile adaylıkları kesinleştiği 4 ilçeden 2'sinde mevcut başkanlarla yola devam edilmedi. Buldan'da Mustafa Gülbay, Bekilli'de Mustafa Başkafa'nın aday gösterilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Merkezefendi'de ise eylim yoklaması yapılacağı haberlerinin ise şimdilik doğru olmadığı öğrenildi.  Bozkurt Birsen Çelik (Mevcut Başkan) Türkan Keyik (Bekilli) Hikmet Şenözen (Buldan) Cengiz Demirci (Sarayköy)  

Cumhuriyet Halka Partisi daha önce 5 ilçe adayını açıklamıştı. Bugün yapılan açıklama sonrası 4 aday daha belli oldu. CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Bozkurt'ta Birsen Çelik ile yola devam edeceklerini söylerken, parti meclisinde alınan karar doğrultusunda Bekilli'de Türkan Keyik, Buldan Hikmet Şen Özen, Sarayköy Cengiz Demirci'nin adaylıkları kesinleştiğini söyledi.

Açıklanan son adaylarla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nin Denizli'de açıklanan aday sayısı 9'a ulaştı. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti arasında imzalanacak olan protokol sonrası diğer kalan ilçelerinde adayları kesinlik kazanacağı öğrenildi.

İKİ BAŞKAN ADAY GÖSTERİLMEDİ

Son yapılan açıklama ile adaylıkları kesinleştiği 4 ilçeden 2'sinde mevcut başkanlarla yola devam edilmedi. Buldan'da Mustafa Gülbay, Bekilli'de Mustafa Başkafa'nın aday gösterilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Merkezefendi'de ise eylim yoklaması yapılacağı haberlerinin ise şimdilik doğru olmadığı öğrenildi. 

Bozkurt Birsen Çelik (Mevcut Başkan)

Türkan Keyik (Bekilli)

Hikmet Şenözen (Buldan)

Cengiz Demirci (Sarayköy)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.