Büyükşehir’den bir taziye evi daha

BÜYÜKŞEHİR BLD 20.02.2024 - 12:48, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:48 1926+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den bir taziye evi daha

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yakınlarını kaybeden vatandaşların başsağlığı dileklerini daha rahat bir ortamda kabul edebilecekleri kent merkezindeki ikinci taziye evini Aktepe Mahallesi’nde hizmete aldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği, yakını vefat eden kimselerin taziye dileklerini kabul edeceği Denizli Büyükşehir Belediyesi Aktepe Taziye Evi’nin açılışı yapıldı. Sosyal tesisin açılış programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başladı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada vatandaşların acılı günlerinde, taziye ziyareti yapacak kişileri misafir edebilecekleri, başsağlığı dileklerini rahat bir ortamda kabul edebilecekleri bir taziye evini Aktepe Mahallesi’ne kazandırdıklarını söyledi. Mevlid-i Şerif ve hayır organizasyonları da yapılabilecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Taziye Evi ile kışın soğuk ve yağıştan, yazın sıcaktan dolayı gerçekleşen sıkıntıların önüne de geçileceğini belirten Başkan Osman Zolan “Geçen hafta Kayıhan Mahallemizde taziye evimizin açılışını yaptık, bugün de Aktepe ve bölgemize hitap edecek taziye evimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Buranın asli görevi taziye evi, ancak uygunluk durumuna göre arzu eden vatandaşlarımızın Mevlid-i Şerif, hayır gibi organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. Sadece taziye evi değil, eğitim, kurs gibi etkinlikleri de gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.    Denizli Büyükşehir Belediyesi Taziye Evi Aktepe Mahallesi’nde yer alan taziye evi, 276 metrekare kapalı alana sahip olup, içerisinde taziye salonu, mescit, mutfak, ofis, teras ve abdesthane yer alıyor. Cenaze sahiplerinin taziyelerini kabul edebileceği gibi sosyal tesiste hayır veya taziye yemekleri de verilebilecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, yakınlarını kaybeden vatandaşların başsağlığı dileklerini daha rahat bir ortamda kabul edebilecekleri kent merkezindeki ikinci taziye evini Aktepe Mahallesi’nde hizmete aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği, yakını vefat eden kimselerin taziye dileklerini kabul edeceği Denizli Büyükşehir Belediyesi Aktepe Taziye Evi’nin açılışı yapıldı. Sosyal tesisin açılış programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başladı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada vatandaşların acılı günlerinde, taziye ziyareti yapacak kişileri misafir edebilecekleri, başsağlığı dileklerini rahat bir ortamda kabul edebilecekleri bir taziye evini Aktepe Mahallesi’ne kazandırdıklarını söyledi.

Mevlid-i Şerif ve hayır organizasyonları da yapılabilecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Taziye Evi ile kışın soğuk ve yağıştan, yazın sıcaktan dolayı gerçekleşen sıkıntıların önüne de geçileceğini belirten Başkan Osman Zolan “Geçen hafta Kayıhan Mahallemizde taziye evimizin açılışını yaptık, bugün de Aktepe ve bölgemize hitap edecek taziye evimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Buranın asli görevi taziye evi, ancak uygunluk durumuna göre arzu eden vatandaşlarımızın Mevlid-i Şerif, hayır gibi organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. Sadece taziye evi değil, eğitim, kurs gibi etkinlikleri de gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.  

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Taziye Evi

Aktepe Mahallesi’nde yer alan taziye evi, 276 metrekare kapalı alana sahip olup, içerisinde taziye salonu, mescit, mutfak, ofis, teras ve abdesthane yer alıyor. Cenaze sahiplerinin taziyelerini kabul edebileceği gibi sosyal tesiste hayır veya taziye yemekleri de verilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.