Merkezefendi Halk Süt ve Halk Ekmek ile buluştu

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2024 - 16:28, Güncelleme: 05.01.2024 - 16:11 2956+ kez okundu.
 

Merkezefendi Halk Süt ve Halk Ekmek ile buluştu

Merkezefendi Halk Süt ve Halk Ekmek ile buluştu
Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin başlatmış olduğu Merkezefendi ‘Halk Süt ve Halk Ekmek’ projesi ile ilçede yaşayan vatandaşlara kolayca ulaştırıyor.Merkezefendi Belediyesi’nin çocukları lezzetli ve doğal sütle buluşturmak amacıyla başlattığı ‘Merkezefendi Halk Süt’ projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Ücretsiz olarak 2-5 yaş arasındaki Merkezefendili çocuklara ulaştırılan ‘Merkezefendi Halk Süt’ projesi ile ailelerin bütçelerine ve yerli süt üreticilerinin bütçelerine destek sağlanıyor. Sütün toptan ve perakende fiyatının sürekli arttığı dönemlerde, sağlıklı ve doğal süt, planlanan program dahilinde ekipler tarafından ücretsiz bir şekilde adreslere teslim ediliyor.En çok süt dağıtan ikinci belediyeTürkiye genelinde adından sıkça söz ettiren Merkezefendi Belediyesi, Türkiye genelinde nüfusa oranla çocuklara en çok süt desteğinde bulunan ikinci belediye olma özelliğini de sürdürüyor.Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların ekmek tüketimine destek olmak amacıyla 20 ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfesini hizmete açtı. Belirli periyotlar ile her geçen gün büfe sayısı artan ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ ilçe geneline yayılıyor. Hane bütçelerine destek olması amaçlanarak kurulan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Merkezefendi Halk Ekmek büfeleri artık 20 ayrı noktada hizmet veriyor.
Merkezefendi Halk Süt ve Halk Ekmek ile buluştu
Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin başlatmış olduğu Merkezefendi ‘Halk Süt ve Halk Ekmek’ projesi ile ilçede yaşayan vatandaşlara kolayca ulaştırıyor.

Merkezefendi Belediyesi’nin çocukları lezzetli ve doğal sütle buluşturmak amacıyla başlattığı ‘Merkezefendi Halk Süt’ projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Ücretsiz olarak 2-5 yaş arasındaki Merkezefendili çocuklara ulaştırılan ‘Merkezefendi Halk Süt’ projesi ile ailelerin bütçelerine ve yerli süt üreticilerinin bütçelerine destek sağlanıyor. Sütün toptan ve perakende fiyatının sürekli arttığı dönemlerde, sağlıklı ve doğal süt, planlanan program dahilinde ekipler tarafından ücretsiz bir şekilde adreslere teslim ediliyor.

En çok süt dağıtan ikinci belediye
Türkiye genelinde adından sıkça söz ettiren Merkezefendi Belediyesi, Türkiye genelinde nüfusa oranla çocuklara en çok süt desteğinde bulunan ikinci belediye olma özelliğini de sürdürüyor.

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların ekmek tüketimine destek olmak amacıyla 20 ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfesini hizmete açtı. Belirli periyotlar ile her geçen gün büfe sayısı artan ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ ilçe geneline yayılıyor. Hane bütçelerine destek olması amaçlanarak kurulan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Merkezefendi Halk Ekmek büfeleri artık 20 ayrı noktada hizmet veriyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.