Şoförlere ’Etkili İletişim ve Trafik’ eğitimi verildi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2024 - 15:12, Güncelleme: 31.01.2024 - 13:57 5258+ kez okundu.
 

Şoförlere ’Etkili İletişim ve Trafik’ eğitimi verildi

Şoförlere ’Etkili İletişim ve Trafik’ eğitimi verildi
Kaliteli, güvenli ve güler yüzlü ulaşım için eğitim çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. şoförlerine yönelik “Etkili İletişim ve Trafik” eğitimi düzenledi.Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Pamukkale Aile Sağlığı Merkezi ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü işbirliği ile “Etkili İletişim ve Trafik” eğitimi düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’de düzenlenen program ile Ulaşım A.Ş. şoförlerinin daha sağlıklı ve konforlu çalışarak verimlerini artırmayı amaçlarken, eğitim çalışması iki grupta yapıldı. Bu kapsamda ilk olarak Psikiyatrist Burcu Gül, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. şoför ve personeline yönelik etkili iletişim ve toplum, stres yönetimi, kişiler arası iletişim konularında sunum gerçekleştirdi. Özellikle şoförlerin karşılaştığı trafik, ikili ilişkiler ve kişisel iletişim konularının üzerinde detaylı anlatım yapıldı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipler Amiri Komiser Ali Yıldırım ise trafik eğitiminde otobüs şoförlerine; "hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğü, geçiş kuralları, trafikte asli kusurlar, toplu taşıma ile ilgili dikkat edilmesi gereken kurallar" konularını detaylı şekilde anlattı.Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, şoförlerine her anlamda destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Güler yüzlü ulaşım anlayışımızla, sorumluluğumuzun vatandaşlarımızı otobüslerimize bindikleri yerden indikleri yere kadar en güvenli ve en mutlu şekilde ulaşımının sağlanmasının bilincindeyiz. İnşallah bu eğitimlerimiz neticesinde vatandaşlarımıza daha iyi ve daha güvenli hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.
Şoförlere ’Etkili İletişim ve Trafik’ eğitimi verildi
Kaliteli, güvenli ve güler yüzlü ulaşım için eğitim çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. şoförlerine yönelik “Etkili İletişim ve Trafik” eğitimi düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Pamukkale Aile Sağlığı Merkezi ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü işbirliği ile “Etkili İletişim ve Trafik” eğitimi düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’de düzenlenen program ile Ulaşım A.Ş. şoförlerinin daha sağlıklı ve konforlu çalışarak verimlerini artırmayı amaçlarken, eğitim çalışması iki grupta yapıldı. Bu kapsamda ilk olarak Psikiyatrist Burcu Gül, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. şoför ve personeline yönelik etkili iletişim ve toplum, stres yönetimi, kişiler arası iletişim konularında sunum gerçekleştirdi. Özellikle şoförlerin karşılaştığı trafik, ikili ilişkiler ve kişisel iletişim konularının üzerinde detaylı anlatım yapıldı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipler Amiri Komiser Ali Yıldırım ise trafik eğitiminde otobüs şoförlerine; "hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğü, geçiş kuralları, trafikte asli kusurlar, toplu taşıma ile ilgili dikkat edilmesi gereken kurallar" konularını detaylı şekilde anlattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, şoförlerine her anlamda destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Güler yüzlü ulaşım anlayışımızla, sorumluluğumuzun vatandaşlarımızı otobüslerimize bindikleri yerden indikleri yere kadar en güvenli ve en mutlu şekilde ulaşımının sağlanmasının bilincindeyiz. İnşallah bu eğitimlerimiz neticesinde vatandaşlarımıza daha iyi ve daha güvenli hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.